Ribe
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: lørdag d. 17. juni 2023

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: lørdag d. 17. juni 2023

DR1

05:55  

Alene i vildmarken USA VIII (8:12)
Alene i vildmarken USA VIII (8:12) Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2021. (Alone VIII) Temperaturen falder ved Chilko-søen, og områdets dyr truer både deltagernes sikkerhed og deres forråd. En deltager bliver forfulgt af en bjørn og må tænke hurtigt , mens en andens helbredstilstand forværres.

06:55  

Alene i vildmarken USA VIII (9:12)
Alene i vildmarken USA VIII (9:12) Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2021. (Alone VIII) De fire sidste deltagere kæmper for at overleve. Mens nogle forsøger at ændre strategi for at udholde de barske forhold, kæmper andre mod negative tanker.

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:10  

Hjemmefronten (4:6)
Hjemmefronten (4:6) Britisk dramaserie fra 2016. (Home Fires) 2. Verdenskrig kaster lange skygger over en engelsk landsby. Mændene drager i krig, og kvinderne må kæmpe en sej kamp for at få livet til at fungere på hjemmefronten.

DR2

06:15  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

06:40  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:05  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib - ser noget der blinker
Hunden Ib - ser noget der blinker

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:25  

Rosa fra Rouladegade III (9)
Rosa fra Rouladegade III (9) Lasse har en rigtig god ven, der hedder Tobias og er 13 år. Sammen laver de alle mulige seje drengeting som at lave bål, kaste med æble og skyde til måls med bue og pil. Der er ikke nogen, Lasse hellere vil lave en kage til end Tobias, og Rosa skal hjælpe ham med at lave lige præcis den seje kage, der passer allerbedst til hans ven. Og så er det bare med at finde en forklædning og komme af sted på spiontogt.

05:55  

Bamselægen - Blindtarmen (3)
Bamselægen - Blindtarmen (3) I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Noah. Hans bamse-skilpadde, Pelle, har så ondt i maven, at han har været nødt til at ringe til Bamselægen. Hvad mon Pelle fejler?

06:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

06:15  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

06:30  

Sarah og And (38)
Sarah og And (38)

06:35  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:45  

Motor Mille på cirkustur (1)
Motor Mille på cirkustur (1) Mille har benzin i blodet og motorolie i håret. Hun drømmer om at opvise et farligt motorcykel nummer i et cirkus, men i Cirkus Baldoni bliver hun sat til at øve et nummer med stole, som viser sig at være mindst ligeså krævende og farligt.

07:00  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:25  

Bamse og heksens datter
Bamse og heksens datter Bamse, Ole Opfinder og Lille Hopsa møder en heksepige, der hedder Liva. Livas største ønske er at få venner, for det er ikke let at være datter af en heks. Samtidig har Krøsus Mus fundet guld i bævernes dæmning. For at kunne rive dæmningen ned og hugge guldet lokker han Liva til at trylle Bamse væk.

08:30  

F for Får IV (1)
F for Får IV (1)

08:38  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:50  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:00  

Hjemmefronten (5:6)
Hjemmefronten (5:6) Britisk dramaserie fra 2016. (Home Fires) 2. Verdenskrig kaster lange skygger over en engelsk landsby. Mændene drager i krig, og kvinderne må kæmpe en sej kamp for at få livet til at fungere på hjemmefronten.

09:45  

Lewis: Rædslens form
Lewis: Rædslens form Engelsk krimi fra 2012. (Lewis: Fearful Symmetry) Barnepigen Jessica Lake findes kvalt. Hendes død rejser en række spørgsmål. Den oprindelige barnepige havde meldt afbud, så var det en fejl, at netop Jessica blev myrdet? Og hvorfor bandt morderen den unge kvindes hænder fast til sengegærdet, efter hun blev kvalt? Jagten på svarene fører Lewis og Hathaway vidt omkring - fra et kollektiv i en besat ejendom til Oxfords velhavende forstæder. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Laura Hobson: Clare Holman. Instruktion: Nicholas Renton.

11:30  

Frank & Kastaniegaarden - Den store muredag
Frank & Kastaniegaarden - Den store muredag Frank får besøg af et stort murersjak, der skal hjælpe ham med at få styr på stuehusets østgavl, som har drillet i årevis. Der skal laves kalk og filses, men der skal også tilses tomatplanter og nektarintræ i gartnerierne.

DR2
TVR

09:00  

Landet for længe siden
Landet for længe siden Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Følg med Lillefod og de andre dinosaurusser på eventyr for millioner af år siden - længe før menneskene, da kæmpeøglerne og deres børn befolkede vores jord!

09:25  

FredagsTamTam
FredagsTamTam Mød kyllingen Karla, de Mesterlige Monsterbørn, den gule Yeti og Tom & Jerry, når TamTam serverer en fantastisk blanding af helt nye og klassiske tegnefilm for børn og deres forældre.

10:25  

Kasper og Sofie II (17)
Kasper og Sofie II (17) Børnene i børnehaven tager på tur i skoven. Kasper og Sofie leger gemmeleg med Randis hund, Laika. Randi siger, at de ikke må forlade stien, fordi de kan blive væk. Kasper tegner en fugl, som flyver væk. Han og Sofie følger efter den. De opdager pludselig, at de er blevet væk i skoven. Kasper og Sofie finder på en sjov måde at blive reddet på.

10:35  

Kasper og Sofie II (18)
Kasper og Sofie II (18) Kasper og Sofie er på ferie i Budapest. De oplever mange fantastiske og forskellige steder. Snart befinder de sig et sted, de kender godt hjemmefra: på en legeplads. De får en ny ven, selvom de ikke snakker det samme sprog.

10:50  

Marie og Maria (1:6)
Marie og Maria (1:6)

11:05  

Stop! - Jeg kan selv
Stop! - Jeg kan selv Maja hader morgener. Det er altid stresset, og mor og far diskuterer og farer rundt som forvirrede høns. Hun må aldrig gøre noget selv. Hvordan skal hun kunne vise, at hun kan selv, når hun ikke får lov at vise det?

11:15  

Rabalder
Rabalder Hele gruppen er klar til at hævne sig mod Dan. Børnene lægger en genial plan for at tage hævn på Dan én gang for alle.

11:30  

Spookys
Spookys

11:50  

Pax' jordiske eventyr III (6:10)
Pax' jordiske eventyr III (6:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som ejendomsmægler i et ejendomsmæglerfirma. Hun får en ny ven, viser hus frem på en helt ny måde, brænder sig, bliver den mest populære mægler gennem tiden - og driver den sure Tante til vanvid.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

A Storm Foretold - det amerikanske oprør
A Storm Foretold - det amerikanske oprør Dansk dokumentarfilm fra 2023. Christoffer Guldbrandsens dokumentarfilm giver et unikt indblik i magtens indre i Donald Trumps sidste måneder som præsident. Filmen følger kongemageren bag Trump, Roger Stone, som bevæger sig i en politisk verden og tankegang, hvor alt er tilladt. Her skifter alliancer og fjendskaber som i et Shakespeare-drama. Var det forudsigeligt, at Trumps præsidentperiode kulminerede med det dødbringende angreb på Kongressen i Washington D.C. i januar 2021?

13:45  

Sommertogtet - lyden af vores land (2:6)
Sommertogtet - lyden af vores land (2:6) Fra Vordingborg til Kragenæs med Barbara Moleko, Kim Sjøgren og Chief 1. Troels Lyby har inviteret tre nye artister med ombord på Skibet Aron og denne gang er det Barbara Moleko, Chief 1 og Kim Sjøgren, der rejser med Sommertogtet ud i dejlige Danmark. Undervejs vil de hver især spille en sang, som har stor betydning for dem, og særligt Barbaras sang går lige i hjertet på Chief 1.

14:45  

Fantino mod Bonde
Fantino mod Bonde Cirkus, dialekter og royalister er i fokus i aftenens Fantino mod Bonde. Med kyndig hjælp fra Cirkus Summarums Mille Gori leverer Christian og Maria både unikke styrkeøvelser og ægte magi. Maria prøver endnu engang kræfter med sangkunsten, når hun synger dialekt-duet med Asger Reher og Christian møder sin absolut største udfordring i mødet med gravhunden Bjarke, som er helt og aldeles ubestikkelig på den royale agility-bane.

DR2

12:00  

Tegnsprogsmagasinet Udsyn
Tegnsprogsmagasinet Udsyn Et magasinprogram på tegnsprog, der zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

12:30  

UFO: De tophemmelige rapporter II (5:9)
UFO: De tophemmelige rapporter II (5:9) Amerikansk dokumentarserie fra 2020. (Unidentified: Inside America's UFO Investigation) I 2017 blev tre videoer offentliggjort, som viste amerikanske jagerpiloters optagelser af "Tic-Tac"-ufoer. De mærkelige objekter havde ingen vinger og kunne foretage tilsyneladende umulige manøvrer. Videoerne fik den amerikanske flåde til at anerkende, at disse uidentificerede flyvende objekter eksisterer. Nye oplysninger kommer frem om Tic Tacs, men har regeringen prøvet at skjule noget?

13:10  

UFO: De tophemmelige rapporter II (6:9)
UFO: De tophemmelige rapporter II (6:9) Amerikansk dokumentarserie fra 2020. (Unidentified: Inside America's UFO Investigation) I 2019 steg antallet af ufo-observationer markant. Elizondo bruger ny teknologi til at analysere en række ufo-videoer. Han taler med civile øjenvidner fra Colorado og hører deres beretninger. Er der en lighed med amerikanske militærfolks observationer?

13:50  

Verdens smukkeste togrejser - Californien
Verdens smukkeste togrejser - Californien Britisk dokumentarserie fra 2022. (World's Most Scenic Railway Journeys) Fra San Diego til San Luis Obispo. Vi rejser nordpå med Pacific Surfliner, et skinnende Siemens Charger-lokomotiv med fem dobbeltdækker vogne, via byen Carlsbad, der oprindeligt var en snackbar langs jernbanen. San Clemente byder på præsident Nixons yndlingsstrand, og Los Angeles en Oscar-vindende sporvogn. Efter ca. 560 km er endestationen San Luis Obispo og Madonna Inn - en passende afslutning på en californisk drømmerejse.

14:35  

Verdens vildeste polarekspedition - Et år på isen (1:2)
Verdens vildeste polarekspedition - Et år på isen (1:2) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Arctic Drift) Arktis. I millioner af år har det tilfrosne ocean afkølet vores planet og styret vores vejr. Men denne afsides verden er ved at smelte ... hurtigt. Og det har konsekvenser for alt liv på kloden. Et globalt forskerhold stævner ud på den største polarekspedition nogensinde. Planen er at udforske Arktis i et helt år for at finde ud af, hvad der er ved at ske - før det er for sent. Og hvad vi kan gøre for at redde vores verden.

TVR

12:05  

Pax' jordiske eventyr III (7:10)
Pax' jordiske eventyr III (7:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde i en blomsterbutik. Hun kører lastbil, vælter krukker, låner lim, spiser blomster - og driver den sure Tante til vanvid.

12:20  

Flaskepost fra Stillehavet (8)
Flaskepost fra Stillehavet (8)

12:30  

Hørmehunden
Hørmehunden

12:45  

Hørmehunden
Hørmehunden

12:55  

Hørmehunden
Hørmehunden

13:10  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:35  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:45  

Superhelten Sprinter Galore (26)
Superhelten Sprinter Galore (26) Der dukker en mystisk monolit op i Bakkeby, hvilket skaber frygt, forvirring og fascination blandt indbyggerne. Sprinter må opklare mysteriet, før panikken river byen fra hinanden. For det kan jo også være en superskurk, der står bag. Det er dog ikke tilfældet og efter en masse diskussion, formår den sorte sten at samle byen om en fælles "fjende".

13:53  

Superhelten Sprinter Galore (1)
Superhelten Sprinter Galore (1)

13:55  

Oda Omvendt (4)
Oda Omvendt (4) Alva er vild med at bygge - med brædder og værktøj og alt muligt godt. Men det irriterer Balder grænseløst med al den hittepåsomhed, så han overbeviser Alvas forældre om, at nu MÅ det være slut med at bygge! Heldigvis er det godt, at Oda Omvendt ser anderledes på tingene og at Alva med Odas hjælp snart får zappet sine forældre. Men mens Oda er væk hjemmefra, stjæler Balder en masse små fantasibolde og en fantasioplader!

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (2)
Superhelten Sprinter Galore (2)

14:10  

Onkel Rejes Heavyband (5)
Onkel Rejes Heavyband (5) Onkel Reje har hørt, at man kan vinde Heavy-MGP, hvis man laver en pagt med Djævlen. Så Reje og Krølle må en tur i Helvede. Dagen byder også på et møde med Mormor, Afro Niller og den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen.

14:25  

Motor Mille og uniformerne - Livvagt (8)
Motor Mille og uniformerne - Livvagt (8) Motor Mille besøger i dette afsnit en bodyguard, for at finde ud af, hvordan de kan hjælpe andre. Motor Mille bliver udfordret i de mange færdigheder man skal have som bodyguard, og bliver virkelig sat på prøve, når hun skal finde fire falske bomber, der er blevet gemt og redde en mand fra at blive overfaldet.

14:40  

Quizdyrene II (1) - Grisen Peanut
Quizdyrene II (1) - Grisen Peanut Quizværten Stefan har igen bevæbnet sig med mikrofonen, der kan oversætte dyrelyde til menneskesprog. Denne gang er det grisen Peanut, der får fem spørgsmål om elefanter og chancen for at vinde en flot præmie. Peanut er i højt humør og kommer godt fra start. Men da hun får problemer med nogle spørgsmål undervejs, og trætheden samtidig melder sig, så synes hun ikke det er så sjovt at quizze længere. Så spørgsmålet er, om hun kan samle kræfterne til det sidste spørgsmål, hvor hun skal huske teksten til "Elefantens Vuggevise"?

14:52  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Dinosaurerna levede på planeten i 165 millioner år. Vi mennesker har kun været her i 300.000 år. Så selvom dinosaurerne er uddøde, har de levet på planeten meget længere, end vi har. Dette og meget mere fakta vil hjælpe dig hvis du ser med i DinoLaboratoriet.

14:55  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

DR1

16:00  

Boligstylisterne (3:6) Få huset klar til salg
Boligstylisterne (3:6) Få huset klar til salg Boligstylisterne ved alt om indretning og har de rigtige tips til at optimere danskernes boliger. I Bagsværd rykker Louise ind med sit team for at style et helt hus. Louises kunde ønsker at sælge boligen, men kan Louises styling gøre udslaget? Othilia skal indrette et stort arkitekttegnet hus, men da huset er fuldstændig tomt, må Othilia på jagt i utallige forretninger. I Bramming skal Katrine forvandle et tomt og mørkt rum til en hyggelig hjemmebiograf.

16:30  

Arving ukendt II (3:6)
Arving ukendt II (3:6) Svensk dokumentarserie fra 2017. (Arvinge okänd) Josef Nový dør og efterlader sig mere end 600.000 svenske kroner. Men hans lillebror Miroslav er forsvundet. Kattis Ahlström og Niklas Källner optrevler en historie om to umage brødre, hvis liv er præget af ishockey og af deres opvækst i det tidligere Tjekkoslovakiet under den mest dramatiske tid i landets historie.

17:10  

Hjemmefronten (6:6)
Hjemmefronten (6:6) Britisk dramaserie fra 2016. (Home Fires) 2. Verdenskrig kaster lange skygger over en engelsk landsby. Mændene drager i krig, og kvinderne må kæmpe en sej kamp for at få livet til at fungere på hjemmefronten.

17:30  

DR på Folkemødet
DR på Folkemødet DR samler op på Folkemødet fra havnen i Allinge.

DR2

15:25  

Verdens vildeste polarekspedition - Et år på isen (2:2)
Verdens vildeste polarekspedition - Et år på isen (2:2) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Arctic Drift) Forskerholdet har allerede stået ansigt til ansigt med isbjørne, voldsomme storme og revnende is. Og i det konstante polarmørke kæmper de med at udføre nye forsøg for at få svar på de vigtigste spørgsmål af alle: Hvor meget is er der egentlig i Arktis? Og hvilken betydning har afsmeltningen af indlandsisen for den globale opvarmning?

16:20  

ABBA - 40 år uden musik
ABBA - 40 år uden musik Britisk musikdokumentar fra 2021. (ABBA: The Missing 40 Years) De var én af verdens største popgrupper, med hits som 'Mamma Mia' og 'Dancing Queen'. Men i 1982 gik ABBA i opløsning. Hvad skete der i de 40 år, inden de fandt sammen igen og udgav albummet Voyage i 2021? Mens Björn og Benny sammen lavede store musical-succeser, gik Agnetha og Frida solo. Frida samarbejdede med Phil Collins og giftede sig med en tysk prins, mens Agnethas liv var præget af isolation i 17 år.

17:10  

Comancheros
Comancheros Amerikansk western fra 1961. (The Comancheros) Spillefuglen Paul Regret er på flugt fra lovens lange arm, men bliver fanget af Texas Ranger'en Jake Cutter. Snart må de to dog slå pjalterne sammen for at tage kampen op med en bande, der sælger våben og whisky til en fjendtlig indianerstamme. Medvirkende: John Wayne, Stuart Whitman, Ina Balin m.fl. Instruktion: Michael Curtiz.

TVR

15:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:30  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:55  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:05  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:15  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:30  

Paw Patrol VI
Paw Patrol VI Tegnefilm med dansk tale. Mighty Pups - Supervovser: Vovserne og det store tvillingetrick + Mighty Pups - Supervovser: Vovserne redder en Mega-borgmester

16:55  

Kreabix: Pelsa vs. Sonny Shine
Kreabix: Pelsa vs. Sonny Shine Enhjørningen Sonny Shine styrer temperaturen på Jorden. Men de afskyelige snemænd synes, det er blevet for varmt. Så nu vil deres dronning Pelsa kæmpe med klør og magiske kræfter for at overtage magten over temperaturen.

17:00  

TV AVISEN for dyr - Kødbenstyven (11)
TV AVISEN for dyr - Kødbenstyven (11) Hvorfor er dovendyr så dovne? Nyhedsværten Pjuske håber at få svaret, når hun taler med det søvnige dovendyr Paula. Hunden Buller er meget ked af det. Han har nemlig fået stjålet sine kødben af en listig kødbenstyv. Stefan besøger Buller, for at opklare hvem tyven er. Elefanten Elton synger sin egen version af "En elefant kom marcherende" og så er der fundet hele to nye deltagere til Dyrenes MGP, nemlig Gitte og Henning, som synger "Skrål hvis du' en ål".

17:10  

Onkel Rejes sørøvershow II (11)
Onkel Rejes sørøvershow II (11) Dr. John har kidnappet Sigurds ven Theordor for at koge ham om til et skønhedsprodukt. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer et stinkdyrs stinkkirtel, General Igor Stravandski og ægte zombier i spøgelsestoget i det nedlagte tivoli på Erik Påskeøen. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

17:25  

Osman og Jeppe II (9)
Osman og Jeppe II (9)

17:45  

Vennerne og det grønne lys (6:20)
Vennerne og det grønne lys (6:20) Vennerne har sat sig for at køre en fjernstyret bil med kamera ind i Anders' hus for at se, hvad den mystiske mand laver. Men noget går galt.

17:50  

F for Får IV (7)
F for Får IV (7)

17:55  

John Dillermand (18)
John Dillermand (18) John ønsker sig en racercykel, så han kan være med i et rigtig cykelløb. Men da dilleren stjæler en cykel og snyder sig til at vinde cykelløbet, må John lære, at snyd og tyveri ikke er vejen frem.

DR1

18:00  

Søren Vesters Have - Rum i haven
Søren Vesters Have - Rum i haven Sidste sommer satte Søren Vester ligusterplanter i en rondel-formation for at bryde sin firkantede plæne, og etablere en "hule" i haven. Den er nu godt på vej, og nu mangler det lille rum bare et formål. Og så har Søren besøgt en tropisk atriumhave i Amsterdam, hvor han samler inspiration til inddragelse af det grønne indendørs.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

Min natur - Sofie Østergaard ruller
Min natur - Sofie Østergaard ruller I dag har Versus-vært Sofie Østergaard stukket benene i sine rulleskøjter. Hun løber rundt om Brabrand Sø i selskab med iværksætter og Løve Jacob Risgaard - hvis han kan følge med. Undervejs får de også en snak om, hvad det kræver at være selvstændig og hvordan man får livet til at hænge sammen.

19:00  

Vandhullet - Afrikas fantastiske dyreoase (3:3)
Vandhullet - Afrikas fantastiske dyreoase (3:3) Britisk naturserie fra 2020. (Waterhole: Africa's Animal Oasis) Nu er det regntid. Og økosystemet ved vandhullet i Mwiba Vildtreservat går ind i en ny fase. Alle dyrene har hidtil været på besøg. Men nu har nogle af dem slået sig ned - og det strømmer til med både nye byttedyr og rovdyr. Hvordan vil det påvirke vandhullet med alle de nye arter? Og hvilken rolle vil vandhullet spille i fremtiden?

19:15  

Next Level Chef (9:11)
Next Level Chef (9:11) Amerikansk madserie fra 2022. (Next Level Chef) Hvem overlever endnu en runde i konkurrencen? De syv resterende kokke skal kreere en fusions-ret. Hvilken ret går op i en højere enhed, og hvem skaber en total katastrofe?

20:00  

Fantino mod Bonde
Fantino mod Bonde Hvem er bedst til at underholde danskerne? Det skal værterne Maria Fantino og Christian Bonde konkurrere om i et nyt lørdagsunderholdningsprogram. Gennem 6 lørdage skal Maria og Christian gøre alt, hvad de kan for at finde frem til, hvad danskerne vil ha'! I en dyst, der sender de to værter ud i alle afkroge af landet og kulturen, vil de konkurrere om publikums gunst og stemmer, når de lørdag efter lørdag stiller sig op på scenen for at underholde os alle sammen.

DR2

18:55  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager skuespilleren Johanne Louise Schmidt fat på salmen "Du som går ud fra den levende Gud".

19:00  

Frontlinje Bornholm (2:5) Amerikanske forbindelser
Frontlinje Bornholm (2:5) Amerikanske forbindelser I Bjørn og Peters jagt på sandheden om den russiske gasmaske, finder de ud af, at amerikanske efterretningsfolk tilsyneladende viste stor interesse for fundet. Det viser sig nemlig, at Bornholm ikke blot var en udsat frontlinje i Østersøen. Øen var også et uvurderligt trumfkort for både det danske forsvar - og for hele NATO.

19:05  

Store danskere - Dan Turell
Store danskere - Dan Turell Dan Turell er en af de få danske digtere, der formår at nå alle danskere. Hvad enten det er ved abstrakte digte, Vangede Billeder, klummer eller med den navneløse journalist i Mord-bøgerne. Onkel Danny er en grænseløs provokatør - men Dan Turell er meget mere end det. Sendt først gang 30.12.2015

19:30  

Frontlinje Bornholm (3:5) En rød sild
Frontlinje Bornholm (3:5) En rød sild Historikerne Bjørn og Peter er kommet på sporet af en pengebeholdning, der efter sigende lå i et hus på Norlandet på Bornholm, og som under den kolde krig skulle sikre øen overlevelse, hvis den blev afskåret af Sovjetunionen. Truslen var nær og den blev taget dybt seriøst af myndighederne, ikke mindst Forsvarets Efterretningstjeneste. FE's rapporter fra 1970'erne viser sig at gemme på mange åbenbaringer.

20:05  

De gådefulde Nazcalinjer
De gådefulde Nazcalinjer Amerikansk dokumentar fra 2022. (Nazca Desert Mystery) En kæmpe abe, en edderkop og en kolibri, der hver især måler mellem 46 og 110 m, indgraveret for tusinder af år siden i den peruvianske ørken. Geoglyfferne er så store, at de bedst ses fra luften - og de blev først genopdaget i 1920'erne. Hvem skabte disse linjer, geometriske former, dyrefigurer og hvorfor? Nu har arkæologer fundet flere hundreder andre skjulte linjer og figurer - og vigtigst af alt: beviser på gamle ritualer.

TVR

18:00  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

18:20  

Abestjernen
Abestjernen Animationsfilm fra 2020. Forestil dig, at du lige pludselig fik en gorilla som mor! Jonna er forældreløs og drømmer om en mor. En dag ruller en skramlet bil op foran børnehjemmet, og Jonna bliver håbefuld. Men ud af bilen kommer en Gorilla! Jonna følger tøvende med Gorilla hjem. Her er alt anderledes og skræmmende, og Jonna er bange for at blive ædt, men Gorilla viser sig at være den bedste mor, Jonna kunne ønske sig.

19:36  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

Kriminalkommissær Barnaby XV (1)
Kriminalkommissær Barnaby XV (1) Engelsk krimiserie fra 2012. (Midsomer Murders) "Den hovedløse rytter". Bentham DeQuetteville styrter i døden, da han ser en hovedløs rytter fra taget af familiens herregård. Og han bliver ikke det sidste medlem af den adelige familie, der omkommer efter et møde med den gådefulde rytter. Hvilke hemmeligheder gemmer familien DeQuetteville på? Og hvem er den hovedløse rytter? Kriminalkommissær Barnaby går på jagt efter svarene. John Barnaby: Neil Dudgeon. Jones: Jason Hughes. Sarah Barnaby: Fiona Dolman. Instruktion: Alex Pillai.

22:30  

Lewis: En uafvaskelig plet
Lewis: En uafvaskelig plet Engelsk krimi fra 2012. (Lewis: The Indelible Stain) Den amerikanske akademiker Paul Yelland er blevet inviteret til Oxford for at holde foredrag ved Institut for Kriminologi. Hans kontroversielle teorier om forbrydere vækker stort postyr. Næste morgen findes han kvalt på sit værelse. Er det Yellands omdiskuterede teorier, der har fået ham myrdet? Eller er morderens motiv mere personligt? Lewis og Hathaway går på jagt efter svaret. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Laura Hobson: Clare Holman. Instruktion: Tim Fywell.

DR2

21:00  

Nul stjerner (4:6) Budgetferie i Norge
Nul stjerner (4:6) Budgetferie i Norge Kan man overhovedet rejse på budget i Norge? Jan og Morten tomler sig gennem vores nordlige broderland og krejler sig til Norges uofficielle nationalret - frysepizzaen! Norge er nemlig det land i verden, som spiser mest pizza pr. indbygger. Undervejs på deres tomletur havner de i byen Voss, som overrasker med lokale delikatesser og 100 liter øl i en gryde.

21:30  

Frank Hvam: Make Badminton Great Again
Frank Hvam: Make Badminton Great Again Frank tager til Elitecenteret i Brøndby for at høre, om der er nogen, der savner Viktor Axelsen, og hvad det har gjort ved systemet, at Viktor er rejst. Vil det endelig lykkedes Frank selv at møde verdensetteren i Dubai? Og hvordan går det med sangen? Frank og Simon har planer om en musikvideo.

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:15  

Exit - de norske milliardærer III (1:8)
Exit - de norske milliardærer III (1:8) Norsk dramaserie fra 2023. Finanshajerne Adam, William, Henrik og Jeppe er tilbage - og de opfører sig mere umuligt end nogensinde. Adam er begyndt at interessere sig for vindkraft - for at tjene penge, naturligvis. Jeppe er træt af sin kone og vil skilles. Henrik og Tomine er hos samlivsterapeut - meget mod Henriks vilje. Og William rider ind på et hotel i ørkenen på en dromedar efter at være gået under jorden.

22:50  

Exit - de norske milliardærer III (2:8)
Exit - de norske milliardærer III (2:8) Norsk dramaserie fra 2023. Henrik får et opkald fra en død mand, mens en intetanende Adam har mange hævngerrige øjne rettet mod sig.

23:30  

Sommersby
Sommersby Amerikansk drama fra 1993. Jack Sommersby vender efter seks års krigsfangenskab tilbage til den forarmede landsby Vine Hill. Hans kone Laurel kan nærmest ikke genkende sin egen mand, der har forandret sig fuldstændig. Sommersby, der tidligere drak og spillede kort, bliver en afholdt mand i landsbyen, og Laurels skepsis manes i jorden. Men fortiden er ikke sådan at begrave. Medvirkende: Richard Gere, Jodie Foster, Bill Pullman m.fl. Instruktion: Jon Amiel.

TVR
DR1

00:00  

Unge Morse IX (2:3)
Unge Morse IX (2:3) Britisk krimiserie fra 2023. (Endeavour) Der er gået to uger, siden Andrew Lewis og Mickey Flood blev fundet myrdet, men Morse og hans kolleger er ikke kommet nærmere en opklaring af sagerne. Og snart får Morse meget andet at tænke på. Oxford rammes pludselig af en bølge af forbrydelser. En hjemløs mand findes stukket ihjel med en smadret flaske. En ung betjent findes myrdet. Og en kunstner forsvinder sporløst.

01:30  

The Bay IV (3:3)
The Bay IV (3:3) Britisk krimiserie fra 2023. Et ligfund sætter en stopper for Deans arbejdsplaner. Politistationen i Morecambe sættes under pres, da den får besøg af en bedømmer fra hovedkvarteret, der skal sætte fokus på de ansattes arbejdsrutiner. Jenn og Karen opdager, at et af hovedvidnerne i sagen løj om sit alibi, så nu gælder det om at opspore ham, inden det er for sent.

03:00  

Columbo: De sammensvorne
Columbo: De sammensvorne Amerikansk krimi fra 1978. (Columbo: The Conspirators) Ireren Joe Devlin er digter og våbensmugler for IRA - og da en våbenhandler forsøger at snyde ham, bliver han også morder. Devlin er overbevist om, at ingen kan spore ham til våbenhandleren. Men snart ringer Columbo på hans dør for at stille ham et par spørgsmål.

DR2

01:20  

De vilde 90'ere (3:10)
De vilde 90'ere (3:10) Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (Dark Side of the 90's) Grungebands som Nirvana, Soundgarden og Mudhoney brager frem i 1990'erne. Musikken afspejler ungdommens angst og håbløshed. Det lille pladeselskab SubPop står bag det ene hit efter det andet. Pengene og berømmelsen vælter ind. Men heroinen hærger også. Nirvana-forsangeren Kurt Cobains selvmord i 1994 bliver et vendepunkt. Hvordan afspejlede SubPop datidens trends og de kreatives kamp mod pengemændene?

02:05  

Playboys hemmeligheder (7:12) Overgrebsmændenes store fest
Playboys hemmeligheder (7:12) Overgrebsmændenes store fest Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Secrets of Playboy) Berømtheder som Roman Polanski og Bill Cosby deltog i de tidligste fester i Playboy-huset og var med til at styrke brandet. Men Hugh Hefner sørgede for, at nogle Hollywood-kendisser blev tilfredsstillet på bekostning af kvinderne.

02:45  

Playboys hemmeligheder (8:12) De skjulte mansions
Playboys hemmeligheder (8:12) De skjulte mansions Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Secrets of Playboy) I løbet af 1990'erne blev Playmates som Pamela Anderson og Anna Nicole Smith ekstremt berømte, og unge kvinder strømmede til Los Angeles i håb om at blive den næste store stjerne. Men for dem, der ikke blev anset som attraktive nok til at komme i magasinet, oprettede mænd i Hefners inderkreds skjulte huse, hvor kvinderne blev udnyttet.

03:30  

The United States vs. Billie Holiday
The United States vs. Billie Holiday Amerikansk drama fra 2021. I 1939 skaber Billie Holiday sensation, da hun optræder med sangen Strange Fruit, som handler om lynchning i USA's sydstater. Koncertsalene er udsolgte, og publikum opfordrer hende til at synge tidens mest kontroversielle sang. Derfor er Billie Holiday et voksende politisk problem, og man ønsker handling fra højeste sted. I FBI ved man, at Billie er stofmisbruger, og netop det kan bruges til at få hende dømt og fjernet fra scenen. Medvirkende: Andra Day, Trevante Rhodes, Tyler James Williams m.fl. Instruktion: Lee Daniels.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, RIBE.info. Alle rettigheder forbeholdes.
0611025118