Ribe
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 11. juni 2023

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 11. juni 2023

DR1

05:50  

Alene i vildmarken USA VIII (6:12)
Alene i vildmarken USA VIII (6:12) Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2021. (Alone VIII) De resterende deltagere kæmper for at samle forråd, før sneen kommer. En shelterkonstruktion bringer en deltager i livsfare, mens en andens helbred er stærkt svækket. Begge tvinges til at træffe en afgørende beslutning om deres fremtid.

06:55  

Alene i vildmarken USA VIII (7:12)
Alene i vildmarken USA VIII (7:12) Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2021. (Alone VIII) Overlevelseseksperimentet har varet i en måned - og nu sætter vinteren ind. Sneen bringer flere udfordringer med sig, og de sidste fem deltagere må tilpasse sig for at overleve. En deltager må beskytte sit forråd mod en grizzlybjørn, mens en ny fiskestrategi udvikler sig til en livstruende affære for en anden.

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:10  

Explainer - Hvordan virker det nye slankemedicin?
Explainer - Hvordan virker det nye slankemedicin? Et nyt slankemiddel er blevet voldsomt populært på de sociale medier- nemlig Novo Nordisks Wegovy. En medicin, som er udviklet til at behandle svær overvægt. Historisk set har slankemedicin dog været forbundet med mange problemer, men er det her det nye vidundermiddel?

08:20  

Kriminalkommissær Barnaby XIV (8)
Kriminalkommissær Barnaby XIV (8) Engelsk krimiserie fra 2012. (Midsomer Murders) "En sjælden fugl". Ornitologen Ralph Ford hævder, at han har set en sjælden afrikansk fugl i Midsomer. Det skaber splid blandt egnens fuglekendere. Formanden for den lokale ornitologforening nægter at anerkende observeringen, og Ralph forlader foreningsmødet i vrede. Næste dag findes formanden død. Er det Ralph, der står bag? Barnaby og Jones går på jagt efter svaret. John Barnaby: Neil Dudgeon. Jones: Jason Hughes. Sarah Barnaby: Fiona Dolman. Instruktion: Nick Laughland.

DR2

05:25  

Legenden om de kejserlige Fabergé-æg
Legenden om de kejserlige Fabergé-æg Fransk dokumentar fra 2021. (Fabergé, The Making of a Legend) De er verdens mest ekstravagante æg. Overdådige og fantasifulde kunstværker, der blev skabt til den russiske zarfamilie og blev eftertragtede af velhavere og samlere i hele verden. I over et århundrede har Huset Fabergé designet de legendariske juvelbesatte æg, men også et væld af andre genstande. Her dykker vi ned i historien om den berømte guldsmed Carl Fabergé, der forvandlede markedet for smykker og skabte en exceptionel industri.

06:20  

Barn af 90'erne
Barn af 90'erne Amerikansk dokumentar fra 2021. (Kid 90) De var unge og berømte i 90'erne. Serien 'Punky Brewster' gjorde Soleil Moon Frye til barnestjerne, og som teenager hang hun ud sammen med andre unge Hollywood-stjerner. Hun dokumenterede alle sine oplevelser og gemte dem i årevis. Indtil nu. Her dykker vi ned i hundredvis af timers optagelser af Frey og hendes generation af børneskuespillere.

08:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk.

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:15  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade III (3)
Rosa fra Rouladegade III (3) Laura kan rigtig godt lide sin søde mormor. For hun ser hende tit, og mormor elsker at lege og spille spil med hende. Men der er især ét spil, som mormor synes er sjovt. Bankospil. Og det synes Laura faktisk også. Og efter at have udspioneret mormors hjem, bliver de da også enige om, at det er en bankokage, de skal bage. Og heldigvis er den så stor, at alle mormors bankovenner også kan få et stykke kage med.

05:55  

Luk op Luk i - REGLER
Luk op Luk i - REGLER Jakob og Thomas får besøg af Greven af Ramaschakenborg. Jakob har forberedt alt, for det hele skal være helt perfekt. Thomas har til gengæld glemt alt om besøget, og vil hellere holde 'morgenkåbedag'. Thomas synes, det er åndsvagt, at der er regler for, hvad for noget tøj man skal have på, og hvordan man skal spise sin mad, bare fordi der kommer gæster. Da Greven ankommer, bliver det alligevel svært for Jakob at følge alle de regler, han har forsøgt at lære Thomas.

06:20  

Ernest & Celestine (25)
Ernest & Celestine (25)

06:30  

Sarah og And (32)
Sarah og And (32)

06:35  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:50  

Motor Mille og Børnebanden (6)
Motor Mille og Børnebanden (6) Børnebanden har fundet hemmeligheden om Vokseværk: En blanding af juice og mælk giver modgift, så børn, der er blevet forvandlet til voksne, kan blive børn igen. Men den sure mand Granberg har købt al juice og mælk i hele byen og vil have Kåbe til at smide det i søen.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Hodja fra Pjort
Hodja fra Pjort Dansk animationsfilm fra 2018. Hodja vil ud og se den store verden. Men hans far vil have ham til at føre familiens skrædderforretning videre. Hodja får sit ønske opfyldt, da en gammel tæppehandler forærer ham et flyvende tæppe af den gamle glemsomme tæppehandler El Faza mod at han bringer den gamles lille barnebarn, Diamant, med tilbage til Pjort. Hodja kommer på det helt store eventyr med sin bedste ven geden Raya. Hodja får svært ved at at finde El Fazas lille barnebarn og redder kun livet, fordi han får hjælp af storbypigen Smaragd. Manuskript og instruktion: Karsten Kiilerich. Produktion: M&M Productions.

08:48  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

 
DR1

09:35  

Loppemarkedstips (6:6)
Loppemarkedstips (6:6) Svensk livsstilsprogram fra 2021. (Loppistipsen) Sofia Rågenklint finder en 200 år gammel kiste i Täby. Antikeksperten Mats Bergstrand viser prisbilligt glas fra Iittala og Orrefors. Sofia investerer i en bordlampe.

09:45  

Emmas gård (2:3)
Emmas gård (2:3) Svensk dokumentarserie fra 2022. Endelig kommer der gedekid. Følg dem fra fødslen via deres første vaklende skridt og ud i haven.

09:50  

Loppemarkedstips (5:6)
Loppemarkedstips (5:6) Svensk livsstilsprogram fra 2021. (Loppistipsen) Sofia Rågenklint finder en antik køleboks på loppemarkedet i Stora Karby. Antikeksperten Mats Bergstrand giver tips om, hvordan man bedømmer kunsttryk på loppemarkeder. Sofia investerer i glas fra Kosta Boda.

10:00  

Til gudstjeneste i Ishøj Kirke: Ord og musik om utilstrækkelighed
Til gudstjeneste i Ishøj Kirke: Ord og musik om utilstrækkelighed Sognepræst Ane Øland Bækgaard holder fire temagudstjenester, hvor ord og moderne musik sætter stemning på emnet. Den anden handler om utilstrækkelighed, om hvordan vi mennesker kan føle, at vi ikke er gode nok, og hvor befriende det kan være at opdage, at det behøver vi ikke være.

10:45  

Min natur - Flemming Møldrup padler
Min natur - Flemming Møldrup padler Flemming Møldrup springer i dag på et Stand Up Paddleboard og padler på den smukke Kerteminde Fjord. Livstilseksperten får hjælp og sparring af udendørsmennesket Casper Kjerumgaard.

11:00  

Hu Hej Vilde Dyr: Er blåhvalens lort blå?
Hu Hej Vilde Dyr: Er blåhvalens lort blå? Hvilken farve har blåhvalens afføring? Og bider grævlingen, indtil den kan mærke knoglen knase i benet? Det er noget af det Tina Müller, Kristian Gintberg, Thomas Warberg og Mikkel Kryger skal finde ud af, når Joakim Ingversen byder velkommen til Hu hej vilde dyr. Thomas Warberg er bange for bjørne, og Mikkel Kryger har svømmet med delfiner. Men hvor gode er de til at sige dyrelyde? Til at fange fisk? Og til at samle dyrefoder i finalen?

DR2
TVR

09:00  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

09:10  

Landet for længe siden
Landet for længe siden Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Følg med Lillefod og de andre dinosaurusser på eventyr for millioner af år siden - længe før menneskene, da kæmpeøglerne og deres børn befolkede vores jord!

09:35  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

10:05  

Peberbanden
Peberbanden

10:30  

Kasper og Sofie II (15)
Kasper og Sofie II (15) Kasper elsker at danse og er fascineret af ballet. Harald tager ham med til balletundervisning. Selvom han har det sjovt, kan han ikke lide, at han er den eneste dreng der. De andre drenge i børnehaven driller Kasper, fordi han danser ballet. Kasper vil stoppe, men så møder han en professionel mandlig danser. Danseren hjælper Kasper med selvtilliden og opfordrer ham til at udforske sin kærlighed til dans.

10:45  

Kasper og Sofie II (16)
Kasper og Sofie II (16) Sofie får skoldkoppper og synes, det er kedeligt at være hjemme fra børnehaven. Så får Kasper også skoldkopper, og de kan være syge og lege sammen. De har det sjovt med at sammenligne symptomer og minde hinanden om ikke at klø i knopperne.

11:00  

Marie og Maria - og den mystiske fremmede (6)
Marie og Maria - og den mystiske fremmede (6)

11:10  

Stop! - Farvel Elvis
Stop! - Farvel Elvis Der er loppemarked i kvarteret, og Maja har fået sit eget bord, hvor hun sælger ting og sager. Men da hun pludselig opdager, at mor forsøger at sælge hendes ældste bamse Elvis, får den ellers så sjov dag en helt anden vending.

11:20  

Rabalder
Rabalder Kasper og Stine har store planer for udbygning af hytten. Drømmen varer helt indtil bonden Dan opdager hytten og bestemmer sig for at hugge den ned.

11:35  

Spookys
Spookys

11:55  

Pax' jordiske eventyr III (4:10)
Pax' jordiske eventyr III (4:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som bager i et bageri. Hun stortrives blandt de forskellige deje og dufte, bygger et rumskib af marcipan, laver ved en fejl en legendarisk Bruxelles sandwich - og driver den sure Tante til vanvid.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Explainer - Kan kunstig intelligens stjæle dit job?
Explainer - Kan kunstig intelligens stjæle dit job? Kunstig intelligens er midt i et boom. En rapport anslår, at teknologien er klar til at overtage flere 100 millioner jobs fra mennesker. Men kan det virkelig være rigtigt? Og hvem er i så fald i størst fare for at miste jobbet til kunstig intelligens?

12:25  

Indefra med Anders Agger - Børnehospice (3:3) - Livet kommer først
Indefra med Anders Agger - Børnehospice (3:3) - Livet kommer først Børnehospice (3:3). Anders Agger følger livet på Strandbakkehuset, et af Danmarks to børne- og ungehospicer i Danmark. Flora får det dårligere - hendes tumor i hjernen er uhelbredelig, og familien samles om hende i den sidste tid. Sejrs scanninger viser noget nær et mirakel - og familien gør klar til at komme hjem igen. Der er håb og lys i sprækkerne.

13:40  

I hjernen på stjernen - Heino Hansen (4:5)
I hjernen på stjernen - Heino Hansen (4:5) Hvem er private Heino, og hvem er komiker-Heino? Det - og mange andre spørgsmål - forsøger Jan og Josefine at få svar på i dette afsnit af I Hjernen På Stjernen. Jan og Josefine udfordrer komikeren i noget af det, han er allerbedst til, lader ham overnatte i en tidslomme af sin barndom og sender en kærlig hilsen til den person, der gør, at Heino er blevet Heino. Vi kommer i dette afsnit ind i maskinrummet hos den altid hurtigtænkende og altid hurtigtalende standupper, og vi ser sider af ham, som vi ikke anede fandtes.

14:40  

Anne og Anders i Brexitland: Skotland (4:4)
Anne og Anders i Brexitland: Skotland (4:4) I fire programmer rejser tv-journalisten Anders Agger og tv-kokken Anne Hjernøe ud til det Storbritannien, de færreste af os kender. Her besøger de en række dansk/britiske familier i Wales, England, Nordirland og Skotland for at blive klogere på, hvorfor briterne ikke mere vil være en del af EU. Og hvorfor vi kommer til at savne dem. Denne gang rejser Anne og Anders til Skotland for at besøge Alf Sørensen, som bor syd for Aberdeen, hvor han arrangerer jagtrejser i det skotske højland. Det bliver en tur fyldt med sækkepiber, mænd i kilt og whisky - samt en kærlighedshistorie eller to. Tilrettelæggelse: Anne Mette Lorentzen

DR2

12:00  

Superrig med benene plantet i Aalborg (1:3)
Superrig med benene plantet i Aalborg (1:3) Sonja og Eigild Christensen kører i højeste gear, de har deres eget flyselskab, en racerbane i Spanien, og så bruger de nogle af deres millioner på et ambitiøst nødhjælpsprojekt i Nicaragua. De er involveret i over 20 virksomheder og så fylder de begge 65 i år. De har arbejdet sig op fra bunden og hører til blandt Danmarks rigeste - men Sonja og Eigild elsker stadig hjemmelavede tarteletter og er blevet boende i hjembyen Aalborg. Vi møder dem til Tall Ships Races på havnen i Aalborg, hvor de fyrer danmarkshistoriens største og dyreste fyrværkeri af for byen og deres gæster.

12:30  

Superrig med benene plantet i Aalborg (2:3)
Superrig med benene plantet i Aalborg (2:3) Milliardær parret Sonja og Eigild, er ikke til middage på fornemme restauranter, Sonja kan godt lide selv at stå for al maden, og så inviterer vennerne med på en fantastisk picnic på Trekoner Fortet. Eigild flyver sit håndboldhold, ned til sin racerbane i Spanien, for at de kan prøve at køre race i hans racerbiler. Flyveturen foregår naturligvis med Eigilds flyselskab Great Dane Airlines. Og så letter parret mod Nicaragua, hvor de har et storstilet hjælpeprojekt kørende, men på grund af uroligheder i landet, har de i halvandet år været afskåret fra at besøge deres projekt, så Sonja er meget spændt.

13:00  

Superrig med benene plantet i Aalborg (3:3)
Superrig med benene plantet i Aalborg (3:3) Milliardær parret Sonja og Eigild, er taget til Nicaragua for at se til deres projekter i landet. Og det er ikke uden udfordringer. Sonja bliver fanget i et voldsomt tordenvejr, mens hun er på det lokale marked for at købe sko til nogle fattige børn. Regnen vælter ned og markedet står pludseligt under vand, Sonja og børnene må flygte fra vandmasserne. Sonja serverer tarteletter, som hun har haft med fra Danmark, for lokale venner, og bliver dybt rørt over den modtagelse som børnene på hendes center for fattige børn, giver hende.

13:30  

Hun roder med den danske sangskat: I skovens dybe stille ro
Hun roder med den danske sangskat: I skovens dybe stille ro Miho lytter til Hans Ulrik fra DR Big Band, der spiller 'I skovens dybe stille ro', som mange danskere har hørt som godnatsang. Og det viser sig, at sangen minder om en japansk folkemelodi, som pudsigt nok også handler om aftenro. Hun mærker roen fra skoven på egen krop, når hun møder biolog Lene Sanderhof. Hans Ulrik er ikke helt rolig. Det er jo en af vores barndoms godnatsange, som hun roder med her.

14:00  

Til gudstjeneste i Ishøj Kirke: Ord og musik om utilstrækkelighed
Til gudstjeneste i Ishøj Kirke: Ord og musik om utilstrækkelighed Sognepræst Ane Øland Bækgaard holder fire temagudstjenester, hvor ord og moderne musik sætter stemning på emnet. Den anden handler om utilstrækkelighed, om hvordan vi mennesker kan føle, at vi ikke er gode nok, og hvor befriende det kan være at opdage, at det behøver vi ikke være.

14:45  

Explainer - Derfor er du ligeglad med klimakrisen
Explainer - Derfor er du ligeglad med klimakrisen Den største trussel mod klimaet er ikke manglende teknologi eller uambitiøse klimamål. Ifølge flere forskere er det nok nærmere menneskets psykologi, der er det store problem. For selvom en brændende koala eller dødelige mudderskred ikke er rare at se på, så har mange af os en tendens til automatisk at kigge den anden vej - men hvordan kan det være?

14:55  

Gal eller genial
Gal eller genial Opstår det geniale i galskaben? Og kan der være en sammenhæng mellem at have en psykisk diagnose og et særligt kreativt talent? Det undersøger Jacob Haugaard på hans elskede tosseanstalt i Risskov i denne temalørdag. I sin jagt på et svar møder han blandt andet kunstneren Conny Maxwell, der lider af skizofreni, iværksætteren og forretningsmanden Morten Andersen, der ser sin ADHD diagnose som en superkraft og musikeren Kjartan fra Folkeklubben, der lader sig guide af det skøre.

TVR

12:10  

Pax' jordiske eventyr III (5:10)
Pax' jordiske eventyr III (5:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som bonde på en bondegård. Hun får en ged som chef, hun kører traktor, hun kaster æg - og driver den sure Tante til vanvid.

12:25  

Flaskepost fra Stillehavet (7)
Flaskepost fra Stillehavet (7)

12:35  

Hørmehunden
Hørmehunden

12:50  

Hørmehunden
Hørmehunden

13:00  

Hørmehunden
Hørmehunden

13:15  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:25  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:40  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (14)
Superhelten Sprinter Galore (14) Sprinter har bygget en masse simple robotter, der skal danne ring som et værn om Bakkeby. Robotterne ligner alle Sprinter, og da DiktaThor ankommer, ser han de mange Sprintere men opdager hurtigt, at de ikke er den ægte vare. Han nedkæmper den ene robot efter den anden, og snart må den rigtige Sprinter træde i karakter.

13:58  

Superhelten Sprinter Galore (15)
Superhelten Sprinter Galore (15) Sprinter er igen genstand for bhilkanernes affektion, og Leo føler sig udenfor og overset. Cleopatra ser Leo og udnytter situationen til at overbevise hende om, at Sprinter er ligeglad med hende, og at hun hellere skal flyve hjem til Jorden. Men i virkeligheden er Sprinter i gang med at planlægge en surprise-fest for sin bedste ven!

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (16)
Superhelten Sprinter Galore (16) Det vrimler med duftplanter i Bakkeby. Det viser sig, at det er Bum, der har plantet de gode dufte, så indbyggerne ikke kan lugte hans nye, onde plan! Han har gemt en masse pruttebomber - og nu vil han sætte ild til dem, så de eksploderer! Vores helte må finde ud af hvordan de kan redde dagen, så de igen kan trække vejret roligt.

14:00  

Oda Omvendt (8)
Oda Omvendt (8)

14:15  

Onkel Rejes sørøvershow II (14)
Onkel Rejes sørøvershow II (14) Dr. John har kidnappet Verdens Frækkeste Møgunge for at koge hende om til et skønhedsprodukt. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer et undervandstivoli, en fjernbetjening til alting, en dræberdelfin og en UFO med en ægte ond rummand. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:30  

Motor Mille og uniformerne - Helikopterredder (2)
Motor Mille og uniformerne - Helikopterredder (2) Motor Mille vil gerne hjælpe andre. I dette afsnit bliver hun hejst flere meter ned i havet fra en helikopter for at redde en, der er ved at drukne. Men inden da, skal hun lære alt om, hvordan en helikopter fungerer, og hvilke tegn man bruger for at blive hejst op og ned. Det skal vise sig at være sværere, end man lige tror.

14:45  

Quizdyrene - Undulaterne Cookie og Snefnug
Quizdyrene - Undulaterne Cookie og Snefnug Undulaterne Cookie og Snefnug deler fuglebur i en lejlighed i København. De er rigtigt gode venner og gør alting sammen. Derfor stiller de også op i Quizdyrene som makkerpar, når Stefan kommer på besøg for at quizze med dem. De bliver først en smule bekymrede, da de trækker kategorien "fisk.". Spørgsmålet er så om to fuglehjerner tænker bedre end én, og om de to venner kan blive enige om hvad de skal svare, så de kan vinde en rigtig god præmie.

14:57  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Mange dinosaurer havde veludviklede hjerner. Det kunne være alt fra supersyn til super god til at lugte.

DR1

16:10  

Togtet (6:6) Opdagelsen af Vinland
Togtet (6:6) Opdagelsen af Vinland Besætningen står nu over for den sidste test i deres forsøg på at sejle fra Danmark til Newfoundland i Canada, som vikingerne gjorde det for 1000 år siden. Men har de fået styr på vikingernes navigationsmetoder, og klarer de turen i det is- og stormfyldte farvand? I Canada står Rane på stedet, hvor Leif den Lykkelige ifølge sagaerne gik i land som den første europæer. Men hvad ved man om vikingernes tid i Canada, og hvorfor bosatte de sig ikke permanent på det nye kontinent?

17:10  

Hjemmefronten (5:6)
Hjemmefronten (5:6) Britisk dramaserie fra 2016. (Home Fires) 2. Verdenskrig kaster lange skygger over en engelsk landsby. Mændene drager i krig, og kvinderne må kæmpe en sej kamp for at få livet til at fungere på hjemmefronten.

DR2

15:50  

Stuepigerne
Stuepigerne Skuespil af Jean Genet. Oversat af Uffe Harder.

17:10  

Drukkultur: Nyt lys i mørket (4:4)
Drukkultur: Nyt lys i mørket (4:4) Hvor dulmer man sin smerte når man har opgivet alkoholen? I fjerde episode undersøger forfatter og tidligere alkoholiker Jesper Stein livet på den anden side af alkoholens tåger sammen med skuespiller Olaf Højgaard og musiker og forfatter Lars Muhl.

17:40  

Husker du ... 1995
Husker du ... 1995 - året hvor den franske rødvin hældes i rendestenen, den leende ko smides i skraldespanden og Shell må se langt efter kunderne i Europa. Den politiske forbruger gør i den grad sin indflydelse gældende ved at ramme modstanderen på pengepungen. Andre profiler i 1995 er Pia Kjærsgaard, som stifter Dansk Folkeparti efter et af Danmarkshistoriens mest ufrivilligt morsomme politiske landsmøder i Fremskridtspartiet, Ritt Bjerregaard og en dagbog som aldrig udgives, og en ny hemmelig prinsesse fra Hong Kong bliver præsenteret for den danske offentlighed. Sendt første gang 26.03.06.

TVR

15:00  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:35  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:55  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:00  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:10  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:35  

Paw Patrol VI
Paw Patrol VI Tegnefilm med dansk tale. Mighty Pups - Supervovser: Vovserne møder supertvillingerne

16:55  

Bamselægen - Tisser om natten (12)
Bamselægen - Tisser om natten (12) Bamselægen Sandra får i dag besøg af Ines og bamsen Vera. Ines har taget en urinprøve med til Bamselægen, fordi bamsen Vera tisser i sengen. Det har stået på længe, så Ines er bekymret for, at det kan være noget alvorligt. Sammen undersøger Ines og Sandra Vera. Professor Allan kigger også forbi og han ved en masse om tis og blæren. Kig med og se, om Sandra og Ines finder ud af, hvorfor det er, at bamsen Vera tisser om natten.

17:15  

Brillebjørns detektivbureau
Brillebjørns detektivbureau Hvad er der sket med den døde fugl, der ligger i haven? Johan og Brillebjørn må undersøge sagen

17:30  

Bobbel og Gælles Mission - Red Skjoldborg (1:6)
Bobbel og Gælles Mission - Red Skjoldborg (1:6) Gælle og Bobbel er klar til at holde et brag af en fødselsdagsfest for Skjoldborg. Men den gamle skildpadde er blevet alvorlig syg. Gælle drager afsted for at finde havlægen og redde Skjoldborg.

17:35  

Sofus III (6)
Sofus III (6) Bamsen Sofus besøger et barn og oplever en spændende dag sammen med barnet. Sofus lander hos Malik Emil, der skal holde halloween. De skal lave falsk blod, klæde sig ud og for-skrække Malik Emils mormor.

17:53  

John Dillermand (12)
John Dillermand (12) John får ved et uheld væltet postbuddet, som falder af cyklen, og så må John træde til og sikre at posten når frem. Det kan godt være meget vanskeligt med en gal hund lige i hælene, men så er det godt man har en diller man kan svinge sig i.

17:55  

F for Får IV (1)
F for Får IV (1)

DR1

18:00  

Madnørderne - Blæksprutte, æblemost og manakish
Madnørderne - Blæksprutte, æblemost og manakish Smager blæksprutteblæk lækkert? Det finder youtuberkokken Jacob Jørgsholm ud af, når han laver fire retter med alt godt fra blæksprutten. Falafeleksperten Mustafa Faour eksperimenterer med et helt nyt fladbrød. Og æblebonden Michael Lindebjerg skal presse sin egen, friske æblemost - men han har et problem. I 'Madnørderne' kan du møde nogle af¶de mest passionerede og nørdede mennesker i Danmark, der alle brænder for madlavning. De vil inspirere dig til at gå på opdagelse ude i naturen og hjemme i dit køkken.

18:00  

Madnørderne - Pærecocktail, kåldolmere og svampe
Madnørderne - Pærecocktail, kåldolmere og svampe Du kender måske gimlet - drinken med gin og lime. Cocktailudvikleren Sune Risum-Urth fået adgang til en masse pærer, så han vil prøve en ny version, nemlig pimlet. Men bliver det en succes? Madskribenten Inger Abildgaard genopliver barndommen med den kendte klassiker kåldolmere. Og køkkenchefen Emilie Qvist Kjærgaard laver mundvandsfremkaldende svamperetter over bål på Livø. I 'Madnørderne' kan du møde nogle af¶de mest passionerede og nørdede mennesker i Danmark, der alle brænder for madlavning. De vil inspirere dig til at gå på opdagelse ude i naturen og hjemme i dit køkken.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

Hajerne i det kolde nord
Hajerne i det kolde nord Svensk-tysk dokumentar fra 2020. (Sharks of the Icy North) Hajer har levet i verdenshavene i 400 mio. år, men vi ved meget lidt om hajerne i kolde farvande. Og de er truede. Hundrede millioner hajer dør i de store fiskerbådes net. For at redde dem, må vi lære at forstå dem. Undervandsfotografen Christina Karliczek dykker ned i deres verden og møder hajer med giftige pigge og selvlysende hajer. Under havisen i Grønland finder hun den grønlandske haj, der kan blive over 300 år og leve i det iskolde vand.

19:00  

Vilde vidunderlige Danmark - Bæveren
Vilde vidunderlige Danmark - Bæveren Bæveren er en flittig handyman, der konstant arbejder på sin dæmning. Det kræver vedholdenhed at holde vandstanden oppe, så indgangen til hans hule kan forblive under vand.

20:00  

Hændelser ved vand (1:6)
Hændelser ved vand (1:6) Svensk dramaserie fra 2022. (Händelser vid vatten) I 1973 finder Annie to personer myrdet i et telt langt inde i de nordsvenske skove. Sammen med datteren Mia er hun på vej til et isoleret kollektiv for at starte et nyt liv. Samme aften løber Johan - det sorte får i en skovbrugsfamilie - hjemmefra og samles op af en mystisk kvinde. I 1991 påvirker teltmordene stadig byens beboere. Annie ringer til kæresten Birger, da Mia kommer sent hjem med en mand, Annie genkender fra fortiden. Medvirkende: Alba August, Pernilla August, Rolf Lassgård m.fl.

DR2

18:30  

Schlüter (2:3)
Schlüter (2:3) Dansk dokumentarserie fra 2023 'Schlüter er en bytter!' 'Ud med Schlüter!' De negative slagord er mange og protesterne massive, da Schlüter og hans nye firkløverregering trækker i arbejdstøjet for at få dansk økonomi på ret køl i begyndelsen af 1980'erne. Poul Schlüter og hans familie må leve med, at han bliver lagt for had af store dele af befolkningen. Samtidig er Schlüters elskede kone, Lisbeth, alvorligt syg.

19:00  

Frontlinje Bornholm (1:5) Den russiske gasmaske
Frontlinje Bornholm (1:5) Den russiske gasmaske Historikerne Bjørn og Peter tager på en urovækkende jagt tilbage til den kolde krigs Bornholm. De vil løse mysteriet om, hvordan en russisk gasmaske havnede på solskinsøen i 1971. Var russerne også dengang tættere på, end vi troede? Jagten fører dem hurtigt ind i en foruroligende historie; om Bornholms og Danmarks rolle under den kolde krig. En historie der, der pludselig ikke længere føles så fjern.

19:00  

Rick Steins elskede Cornwall (1:15)
Rick Steins elskede Cornwall (1:15) Britisk madserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) Cornwall er kendt for sin forrevne kystlinje og sine smukke strande. Men er meget mere end som så. Det vil den britiske tv-kok Rick Stein vise, når han tager os med til det sted, hans passion for Cornwall begyndte. Følg med og se, hvor han fiskede med sin far som barn, møder kunstneren Kurt Jackson og byder på sin mors elskede æblekage.

19:30  

Rick Steins elskede Cornwall (2:15)
Rick Steins elskede Cornwall (2:15) Britisk madserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) Cornwall er et sandt gourmetparadis. Denne gang besøger Rick Stein en familie, der laver nogle af de bedste Gouda-oste i Storbritannien. I den maleriske by Mevagissey hører han om sardinfiskeriet - og disker op med et tortillafad fyldt med karamelliserede æbler, løg og Gouda-ost. Velbekomme.

19:30  

Frontlinje Bornholm (2:5) Amerikanske forbindelser
Frontlinje Bornholm (2:5) Amerikanske forbindelser I Bjørn og Peters jagt på sandheden om den russiske gasmaske, finder de ud af, at amerikanske efterretningsfolk tilsyneladende viste stor interesse for fundet. Det viser sig nemlig, at Bornholm ikke blot var en udsat frontlinje i Østersøen. Øen var også et uvurderligt trumfkort for både det danske forsvar - og for hele NATO.

20:00  

Det Symfoniske Vikingetogt - Rejsen
Det Symfoniske Vikingetogt - Rejsen Mørke nordiske klange smelter sammen med symfonisk storhed, når solisterne Eivør og Einar Selvik giver sig fuldt ud på scenen i DR Koncerthuset sammen med DR Symfoniorkestret og DR Vokalensemblet i et musikalsk togt med musik fra bl.a. tv-serien Vikings og spillet Assassins Creed Valhalla. Værterne Jeanette Varberg og Rane Willerslev fra Nationalmuseet er med på rejsen og gør os klogere på vikingerne. Dirigeres af Henrik Vagn Christensen, optaget i DR Koncerthuset maj 2023.

TVR

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix McFælde opfinder legen "Find den store elefant" som et trick til at få Petronix-redderne til at hjælpe ham med at fange en elefantunge. Pup-E er så ivrig efter at vinde legen, at han styrter ind uden sit team og falder direkte i McFældes fælde.

18:30  

Svampebob Firkant VIII (9)
Svampebob Firkant VIII (9) Måneferie + Hr Krabbe tager på ferie

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ I
Vilde Kræ I

19:35  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Ishaani åbner op omkring sine hemmeligheder til Ernst. En udflugt til den anden side af spejlet gør ikke tingene mindre komplicerede.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

21 SØNDAG
21 SØNDAG DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland.

21:31  

Søndagsvejr
Søndagsvejr DR's vejrudsigt, der ser frem mod vejret, der venter os den kommende uge.

21:35  

Sherlock: De 3's tegn
Sherlock: De 3's tegn Engelsk krimi fra 2013. (Sherlock: The Sign of Three) John Watsons store dag er kommet - han skal giftes med Mary Morstan. Sherlock Holmes er Johns forlover, og den ellers så selvsikre detektiv er rystende nervøs. Men det er ikke Sherlocks eneste problem. For pludselig går det op for ham, at nogen planlægger at myrde en af bryllupsgæsterne. Men hvem? Og hvordan? Medvirkende: Benedict Cumberbatch, Martin Freeman m.fl.

23:05  

De umage detektiver (5:6)
De umage detektiver (5:6) Svensk krimiserie fra 2023. (Detektiven från Beledweyne) En mand bliver skudt på åben gade. Han har heroin i kroppen og mangler tre tæer. Politiet formoder, at manden kom i kløerne på et netværk af kriminelle, efter at han blev udvist fra Sverige. Samtidig får Ibraahin problemer på grund af Tildas falske asylansøgning for ham. Mens Mats Drevlid jagter sandheden om Tildas forhold til Ibraahin.

23:45  

De umage detektiver (6:6)
De umage detektiver (6:6) Svensk krimiserie fra 2023. (Detektiven från Beledweyne) Ibraahin har en teori. Han tror, at der ligger et politisk motiv bag drabet. Er Samir blevet myrdet af den syriske sikkerhedstjeneste? For første gang nægter Tilda at lytte til Ibraahin. Hun går stædigt efter den kriminelle Omar.

DR2

21:00  

Schlüter (3:3)
Schlüter (3:3) Dansk dokumentarserie fra 2023 Lisbeths død hænger som en mørk sky over Schlüter, og samtidig opstår flere magtkampe på Christiansborg. En borgerkrig på den anden side af jorden ender med at få altafgørende betydning for Poul Schlüters sidste tid som statsminister. Men midt i tumulten finder han kærligheden igen. 4

21:30  

Store danskere: Aksel Larsen
Store danskere: Aksel Larsen Aksel Larsen var en mand, der forfulgte sine idealer med livet som indsats. Han ønskede et Danmark med social retfærdighed og lige muligheder for alle og huskes som stifter af partiet SF. Men han bar også på store hemmeligheder, som først kom frem flere år efter hans død. Tilrettelæggelse: Susan Hoffmann.

21:30  

Danske musiklegender: Peter Belli
Danske musiklegender: Peter Belli Sangeren Peter Belli fortæller i denne portrætsamtale om en rå barndom med en hårdtarbejdende mor og en voldelig stedfar, om mødet med musikken og idoldyrkelsen i midttresserne, om mødet med June og dennes familie af gøglere, ikke mindst Junes mor, sandsigersken Corinta samt om venskabet med Poul Martin Bonde og vejen tilbage til rock'n'roll.

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:15  

Gidseltagerne
Gidseltagerne Dansk dokumentarfilm fra 2023. (The Hostage Takers) I 2014 halshuggede Islamisk Stat den amerikanske krigskorrespondent James Foley for åben skærm. Efterfølgende opsporede hans ven Sean Langan to fængslede, britiske islamister, der var involveret i henrettelsen. Langan optog timelange chokerende og intense interviews med de to Islamisk Stat-medlemmer. De vogtede over mange vestlige fanger, som gav dem dæknavnet 'The Beatles'. Blandt fangerne var den danske fotograf Daniel Rye, der oplevede deres brutalitet.

23:45  

Sænkningen af den tyske flåde i 1919
Sænkningen af den tyske flåde i 1919 Tysk dokumentarfilm fra 2021. (Dreadnought Destruction: Sinking the German Battle Fleet) Kort tid efter 1.Verdenskrig bliver den tyske højsøflåde interneret i Skotland. 74 dødbringende dreadnought-slagskibe, der er tungt bevæbnet og bygget til ikke at kunne synke. Her skal de ligge, indtil fredsforhandlingerne i Versailles er afsluttet. Men efter måneders venten udsteder den tyske kontreadmiral Ludwig von Reuter en hemmelig ordre: Gør klar til at sænke skibene.

TVR
DR1

00:30  

Columbo: Fang mig, hvis du kan
Columbo: Fang mig, hvis du kan Amerikansk krimi fra 1977. Columbo: Try and Catch Me Den berømte krimiforfatter Abigail Mitchell får lejlighed til at møde en af sine beundrere, kriminalkommissær Columbo, da hun begår et udspekuleret mord på sin nieces mand. Columbo får til gengæld æren af at udveksle mordteorier med den erfarne forfatter.

01:45  

Next Level Chef (8:11)
Next Level Chef (8:11) Amerikansk madserie fra 2022. (Next Level Chef) Syltede grisetæer eller sprød svær? Der står svinekød på menuen, og nye spilleregler i konkurrencen. Hvem af de resterende otte kokke er svineheldige og får lov til at fortsætte?

01:55  

Antikkrejlerne XXI (23:25)
Antikkrejlerne XXI (23:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

02:25  

Antikkrejlerne XXI (22:25)
Antikkrejlerne XXI (22:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

03:00  

Antikkrejlerne XXI (24:25)
Antikkrejlerne XXI (24:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

03:10  

Husdrømme IX (8:10)
Husdrømme IX (8:10) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar) Efter utallige lejlighedsrenoveringer i Stockholm har Gabriel og Elin nu fundet deres boligdrøm - et af de eftertragtede små byhuse i Gamla Enskede. Planen er at forbedre det historiske byhus' oprindelige udseende, men med et boligareal som en mælkekarton vil Gabriel og Elin også grave ned i kælderen for at maksimere pladsen - selvom Gert advarer dem!

03:45  

Husdrømme IX (9:10)
Husdrømme IX (9:10) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar) Da danske Jette Hillevig hører, at den fantastiske Villa Solbacken fra 1880'erne skulle rives ned, gav hun et bud og fik det! Men den gamle sommervilla uden for Sundsvall kunne alligevel ikke blive der - ikke noget problem, tænkte Jette, for det sted, hun vil bo, ligger alligevel i Blekinge. Det gamle hus tager på en sensationel rejse 160 km sydpå. For Jette er der en drøm for livet - så længe hun får det hele gjort!

DR2

00:40  

The Bee Gees: How Can You Mend a Broken Heart
The Bee Gees: How Can You Mend a Broken Heart Amerikansk musikdokumentar fra 2020. (The Bee Gees: How Can You Mend a Broken Heart) De var en af verdens første supergrupper. Brødrene Robin, Maurice og Barry Gibb er kendt som The Bee Gees. En ikonisk trio med høje falsetstemmer og en lang række kæmpehits bag sig. Her dykker vi ned i brødrenes vej til succes, deres kreative partnerskab, interne rivalisering og op- og nedture.

02:25  

I'm Still Here
I'm Still Here Amerikansk mockumentary fra 2010. (I'm still here) I 2008 proklamerer Joaquin Phoenix, at han vil droppe sin skuespilkarriere og blive rapper. I de følgende to år følger hans ven, Casey Affleck, i hælene på ham med et kamera - og filmer Phoenix, mens han forsøger at genopfinde sig selv. En tåkrummende pinelig rejse med en stjerne, der viser sig at være ekstrem selvdestruktiv og et dybt usympatisk menneske. Spørgsmålet er, om hans deroute er sand eller et socialt og viralt eksperiment?

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, RIBE.info. Alle rettigheder forbeholdes.
0611034714