Ribe
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: mandag d. 12. juni 2023

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: mandag d. 12. juni 2023

DR1

06:25  

Et glimt af Danmark (1)
Et glimt af Danmark (1) Værten Sisse Fisker tager seerne med til en 'hemmelig' by i Danmark. Med sig har hun to livsstilseksperter - Julia Lahme og Mikkel Heideby - der ud fra udvalgte glimt og besøg skal gætte, hvilken by de befinder sig i. I aftenens program er de i en by, der er kendt for trampolinspring, indre mission og et kuperet terræn. Kan du gætte, hvor i landet, de er?

06:55  

OBS
OBS OBS - Oplysning til borgerne om samfundet. Denne gang om demens - Det nationale demenssymbol. Fuglene synger - fuldkorn. Diabetesforeningen - test om du har diabetes.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Dyrehud og slangeskind: Dyrenes gådefulde ydre
Dyrehud og slangeskind: Dyrenes gådefulde ydre Østrigsk dokumentar fra 2020. (Under Cover: Every Body Needs a Coat) Fjer, skæl, pels, skjolde eller pigge. Alle dyr har et unikt ydre lag, som beskytter dem mod elementerne, hjælper med at regulere deres kropstemperatur og skræmme fjender væk. Her udforsker vi, hvordan de forskellige typer yderlag har udviklet sig gennem millioner af år, hvilket formål de tjener, og hvordan de hjælper arterne med at overleve.

08:05  

Hajerne i det kolde nord
Hajerne i det kolde nord Svensk-tysk dokumentar fra 2020. (Sharks of the Icy North) Hajer har levet i verdenshavene i 400 mio. år, men vi ved meget lidt om hajerne i kolde farvande. Og de er truede. Hundrede millioner hajer dør i de store fiskerbådes net. For at redde dem, må vi lære at forstå dem. Undervandsfotografen Christina Karliczek dykker ned i deres verden og møder hajer med giftige pigge og selvlysende hajer. Under havisen i Grønland finder hun den grønlandske haj, der kan blive over 300 år og leve i det iskolde vand.

DR2

05:00  

Drømmen om USA (2:4): Menneskesmuglerne
Drømmen om USA (2:4): Menneskesmuglerne Amerikansk dokumentarserie fra 2020. (The Trade) Magda er på flugt fra verdens farligste bande. Men med hjælp fra sin svoger hægter hun sig fast på det berygtede godstog 'The Beast' - som kører til den amerikanske grænse. I Mexico sørger en familie over deres unge søn, som er druknet, da han forsøgte at krydse floden og ulovligt til USA. Mens en menneskesmugler gør alt for at føre illegale over grænsen til USA.

05:50  

Drømmen om USA (3:4): Handlet til sex
Drømmen om USA (3:4): Handlet til sex Amerikansk dokumentarserie fra 2020. (The Trade) De er flygtet fra vold og død. Nu er Magda og hendes svoger nået til den amerikanske grænse. Hvordan skal de krydse den? Marias, en menneskerettighedsaktivist, hjælper migranter, der sidder fast ved grænsen, så de undgår at blive handlet. Mens Socil, forsøger at afsløre et sexhandelnetværk i den magtfulde kirke La Luz Del Mundo, hvor hun selv er blevet misbrugt af lederne.

06:40  

Drømmen om USA (4:4): Deportering
Drømmen om USA (4:4): Deportering Amerikansk dokumentarserie fra 2020. (The Trade) Den amerikanske drøm er i sigte. Magda og hendes svoger er kommet over grænsen. Men hvordan skal de nu forsørge sig selv i USA? En præst forsøger at formidle våbenhvile mellem MS-13 og en rivaliserende bande i Honduras. Mens Juana, en bedstemor med seks børn, står over for deportation tilbage til Mexico efter at have boet i USA i 20 år.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade III (4)
Rosa fra Rouladegade III (4) Eva har en moster, der hedder Bente og arbejder som sygeplejerske på Rigshospitalets hjerteafdeling. Moster Bente er sød, og hun skal have en kage, og så er Rosa den helt rigtige til at hjælpe. Eva har været med sin moster på arbejde et par gange og ved ret meget om, hvordan tingene fungerer, når patienterne skal undersøges. Så hun og Rosa sniger sig ind på hjerteafdelingen og får undersøgt Rosas hjerte, samtidig med at de udspionerer Bente.

06:00  

Luk op Luk i - EN GOD VEN
Luk op Luk i - EN GOD VEN Jakob får besøg af en flok dansere, som han ser op til. Han vil gerne være med på deres dansehold. Inden de kommer, forsøger han at gemme Thomas af vejen, for han synes ikke, Thomas er sej nok til at møde hans nye venner. Thomas tror ikke på, at danserne er Jakobs rigtige venner, han tror kun de kommer på besøg, fordi Jakob har en kæmpestor boombox. Jakob benægter alt, og gør hvad han kan for at imponere danserne. Det ender med at gå ud over Thomas.

06:15  

Ernest & Celestine (26)
Ernest & Celestine (26)

06:30  

Sarah og And (33)
Sarah og And (33)

06:35  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:45  

Motor Mille og Børnebanden (7)
Motor Mille og Børnebanden (7) Molly er taget i svømmehallen med sin storebror, imens August og Emir holder øje med de sure mænd. Men så dukker Granberg og Kåbe op i svømmehallen, hvor de vil spraye Vokseværk på børnene. Motor Mille og Børnebanden bruger en falsk lort til at lukke svømmehallen.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:25  

Hey Duggee (27)
Hey Duggee (27)

07:40  

Onkel Rejes Heavyband (3)
Onkel Rejes Heavyband (3) Onkel Reje er parat til at opløse bandet, når det skal være så svært at blive rige og berømte. Men så ser Mormor noget i fjernsynet, der ændrer det hele - og Onkel Reje og Krølle må en tur ned til Palle Fehårs musikbutik i en fart. Dagen byder også på en blodtud og et møde med den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen, der hader alt hvad der er heavy, især Onkel Reje.

07:55  

Paddington
Paddington

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (45)
Vidundervovsen Vaffel (45)

08:30  

Det store Ramasjang Mysterie (7)
Det store Ramasjang Mysterie (7) My, Frede og Kristian finder den lagerhal, hvor skurkene har holdt Kristian fanget, men nogen lokker dem i en fælde. Ved Ramasjang Sendestation er Ronni og Reichardt i gang med at montere bomben. Vil det lykkes skurkene at sprænge Ramasjang i luften?

08:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:00  

Kontant: Tomme løfter og hule mure
Kontant: Tomme løfter og hule mure Du har ikke en chance for at se, om arbejdet er ordentlig udført. Hurtige isoleringsfirmaer tager tusindvis af kroner for at lave mangelfulde hulmursisoleringer. Med skjult kamera afslører Kontant et landsdækkende firma, der lover kunderne store besparelser på varmeregningen. Jacob Kragelund opsøger direktøren, der har truet en kunde, der nægter at betale for en elendig hulmursisolering. www.dr.dk/kontant

09:45  

Høgh og astronauten - min krop til grænsen (2:6)
Høgh og astronauten - min krop til grænsen (2:6) Forestil dig at gennemføre et løb på 24 timer - helst uden pause og i minus 7 graders frost. Det er udfordringen for ESA-astronaut Andreas Mogensen og sportsvært Josefine Høgh, når de møder ultraløberen Stine Rex. De presser kroppen til grænsen og overgår egen forestiling om, hvad der er muligt. Men hvor langt kommer de?

10:15  

Husdrømme på Sicilien (1:8)
Husdrømme på Sicilien (1:8) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar på Sicilien) I oktober 2018 køber det svenske par Bill og Marie det forfaldne Palazzo Cirillo i byen Termini Imerese på Sicilien. Nu skal den lyserøde rønne forvandles til deres nye sommerhjem. For at kunne gennemføre projektet for rimelige penge er de nødt til at renovere så meget som muligt selv. Målet er at få huset klar til julen 2019.

10:45  

Da Danmark blev flettet sammen: Fornemmelse for folkemøbler
Da Danmark blev flettet sammen: Fornemmelse for folkemøbler Danmark havde en kæmpe møbelindustri inden markedet blev globalt og toldmurene blev revet ned. Vi kaster vores kærlighed på de folkelige møbler, der står i skyggen af design ikonerne. Sporet fører os til Tarm og ikke mindst Salling, hvor møbelindustrien dominerede langt op i 1980'erne.

10:45  

Da Danmark blev flettet sammen: Nordens Detroit
Da Danmark blev flettet sammen: Nordens Detroit I Danmark har vi samlet næsten 1 million biler, dengang toldmurene gjorde det billigere at importere dem i løsdele og skrue dem sammen. Helt frem til 1990'erne var der stadig nicheproduktioner i Jylland. Vi går på jagt i Københavns Sydhavn, også kaldet Nordens Detroit, vi møder den revolutionerende laksefarvede mejetærsker fra Dronningborg - og kører med den sidste danskproducerede bus i fast rutefart på Bornholm.

11:15  

Antikkrejlerne XXII (1:25)
Antikkrejlerne XXII (1:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXI (25:25)
Antikkrejlerne XXI (25:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2
TVR

09:05  

Vilde vidunderlige dyr: Kan svaner danse?
Vilde vidunderlige dyr: Kan svaner danse? Inde i byen er mange dyr sammen to og to. Men en han-svane er helt alene. Han vil gerne finde en hun-svane, som han kan danse parringsdans med, så de kan finde ud af om de skal være sammen. Men der er mange andre hansvaner i søen. Så spørgsmålet er, om hansvanen finder en hunsvane, som vil danse med ham?

09:14  

Vilde vidunderlige dyr: En hunfisk bliver til en hanfisk
Vilde vidunderlige dyr: En hunfisk bliver til en hanfisk På et stenrev ude i havet lever der nogle fisk, som hedder rødnæb. De er alle hunner, for hannen i flokken er død. Uden ham kan de ikke få unger. Derfor begynder den største af hunnerne på en fantastisk forvandling.

09:15  

Hemmelige dyr: Det høje skrig (9)
Hemmelige dyr: Det høje skrig (9) Sebastian på 7 år har hørt et mærkeligt høj skrig i sin nabos have om aftenen. Det lyder ikke som noget han nogensinde har hørt før. Derfor har han bedt Isabel om at komme til Greve for at finde ud af, hvad det mon kan være for et hemmeligt dyr, der siger sådan.

09:30  

MikroMakkerne - Skøjteløber
MikroMakkerne - Skøjteløber MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på skøjterløberen for at undersøge, hvordan pokker den mon går på vandet. Men de små lynhurtige rovdyr er svære at fange!

09:42  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Spinosaurus havde et stort ryg sejl til at imponere eller skræmme. Spinosaurus er den eneste dinosaur, der menes at have levet både på land og i vand.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Der er mange forskellige former for fossiler. Det kan være af planter, dyr og endda af fodspor. For at noget kan blive fossilt, skal forholdene være de rigtige, og der skal gå mange millioner år.

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:55  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

09:59  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (11)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (11) En havfrue sidder og keder sig, lige indtil der kommer en tankelæsende krabbe forbi og lærer hende at tænke. Ta' med Onkel Reje og Brille til Holland, hvor der er en børnehave med en rutsjebane så høj, at man ville komme i fængsel, hvis man kørte på den i Danmark. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

10:25  

Cirkusliv i savsmuld (12)
Cirkusliv i savsmuld (12) Cirkusdirektøren har cirkusdag og bliver fejret gevaldigt af sine venner . Med sang, dans og gaver - ikke mindst dem han giver sig selv, bliver dagen en stor succes for fødselaren.

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at pingvinen kan rutsje på maven? Ta' med Lille Nørd til pingvinernes land, og se om det lykkes Anders og Katrine at fange fisk nok til pingvinerne.

11:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (10)
Onkel Rejes Sørøvershow (10) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Molly, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens lykkeamulet, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Den Skæggede Havfrue, og se om Molly og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian i sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt.

11:30  

Skæg med tal
Skæg med tal Et sjovt tælleprogram for de mindste med musik, dyr og masser af børn. Mød Hr. Skæg, som er vild med tal og med sit flotte, lange skæg. Mød også Regitze i butikken hvor man kun kan få én af hver vare. Og tag med Hr. Skæg, når han besøger børnenes små hemmelige restauranter, hvor der serveres frække deller, skøre isdesserter og meget, meget mere.

11:50  

Vilde venner (4)
Vilde venner (4) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Sigrid og Fransiska, der har vagten i klubhuset. Der skal gøres rent i egernburet, laves hus til et par hjemløse kaniner og så skal de ud og redde en ræveunge.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2016 (18)
Bonderøven 2016 (18) Efterår på Kastaniegården betyder bl.a., at brugt jord og hestemøg skal fjernes fra mistbænken, og at der kan plukkes tomater i alle mulige faconer og farver i drivhuset. I værkstedet laver Frank et knæ af cypres til bordet i smedjen. Theresa hjælper med at løfte den hånddrevne søjleboremaskine op på bordet, og sammen afprøver de om maskinen virkelig kan bore.

12:15  

Bonderøven 2016 (17)
Bonderøven 2016 (17) Frank får besøg af en murer, der skal hjælpe med at udbedre frostskader på det nye stuehus. Et forsøg med gemmeærter er slut i planteskolen, og nu skal det afgøres, hvilken sort der skal satses på fremover. Og så bliver både Theresa og fotografen Peter sat på hårdt arbejde, når en gammel esse og en søjleboremaskine skal bakses fra laden til smedjen.

12:45  

Nak & Æd - en laks på Møn
Nak & Æd - en laks på Møn I hjørnet af Danmark ligger en ø, hvor de dyrker natten og mørket. Derfor går Jørgen og Nikolaj også helt i sort, når de besøger øen for at fange en laks i farvandet mellem Møn og Tyskland. For at fange den fornemme fisk får de hjælp af en gammel ven, som har taget den helt store pakke grej med.

12:45  

Nak & Æd - en barracuda i Mexico
Nak & Æd - en barracuda i Mexico En gammel ven slutter sig til holdet i Mexico. Gordon Henriksen skal hjælpe de to venner med at få en barracuda på krogen. På revet ud for Yucatan halvøen går den aggressive og lynhurtige fisk og æder næsten alt hvad den kan komme i nærheden af. Med håndline skal Jørgen og Nikolaj prøve at hive fisken med de sylespidse tænder op i båden, så der kan komme mad på bordet.

13:30  

Fantino og Bonde på Dansktoppen 6:6 - Jeg har sådan helt nervøs mave
Fantino og Bonde på Dansktoppen 6:6 - Jeg har sådan helt nervøs mave Når dagen er omme, har Maria og Christian sunget deres sang på Kandis' scene i danseteltet på Sindal Marked. De er i god tid, så de kan nå lydprøve, sokkeindkøb og et par bajselademadder til at dulme nerverne. Radio Sindal på 104,1 Mhz får de også tid til at aflægge besøg hos, og så har dansktopsanger Lotte Riisholt specialiseret sig i at få publikum med sig, når hun er på scenen. Hendes gode råd er det sidste Maria og Christian bliver klædt på med inden deres finale-optræden med "Vi Kan Godt Li' Bajer".

13:30  

Fantino og Bonde på Dansktoppen 5:6 - Hvad fanden skal vi gøre med vores krop?
Fantino og Bonde på Dansktoppen 5:6 - Hvad fanden skal vi gøre med vores krop? Sang: Tjek! Musikvideo: Tjek! Liveoptræden: Tjek! Men hvordan bevæger man sig på en scene, når man skal være med i Dansktoppen på DK4? Og hvilket tøj skal man have på? Tøjet hjælper den syngende frisør Chris Hart med, og den helt rigtige koreografi får de hjælp af dansktopparret Viveka og Henrik Nørrelykke til at lære. Endelig er de klar til DK4's dansktopstudie med fuld besætning og klappemaskine!

14:00  

Made in Denmark II (2:8)
Made in Denmark II (2:8) I Made in Denmark tager syv passionerede kunsthåndværkere på en rejse rundt i landet. I denne uge går turen til Aarhus midtby. Her skal Marco være læremester og vise de andre, hvorfor han er så utrolig glad for ler. Der skal centreres og drejes, og det kræver tålmodighed. Og så skal de andre kunsthåndværkere prøve at se, om de kan leve op til Marcos motto; 80 procent kærlighed, 20 procent ler.

14:00  

Made in Denmark II (1:8)
Made in Denmark II (1:8) Syv nye passionerede kunsthåndværkere tager på en rejse rundt i Danmark. Vi lægger ud i Bøvlingbjerg i Vestjylland. Her skal Sara lære de seks andre kunsthåndværkere, hvordan man arbejder i horn. Det bliver en udfordrende opgave, da ingen af deltagerne nogensinde har arbejdet i det organiske materiale.

14:45  

I hus til halsen III (8)
I hus til halsen III (8) I det sydvestlige hjørne af Sjælland ligger Ørslev - en lille samling huse, der omkranser en malerisk kirke og et gadekær. Skråt overfor kirken ligger Jesper Larsens hus, der - som så mange andre huse i området - har været til salg i to år. Jespers største ønske er at flytte sammen med kæresten Mille og hendes tre børn i Fensmark, en halv times kørsel derfra - men det kan ikke lade sig gøre rent økonomisk, før huset i Ørslev er solgt. Derfor har Jesper og Mille nu kontaktet designer, Anders Faarborg, og ejendomsmægler, Jesper Nielsen, for at få deres bud på, hvordan de bedst får huset solgt. Og dét indbefatter blandt andet en forøgelse af kvadratmetrene og et helt nyt univers - kun for børn.

14:45  

I hus til halsen III (7)
I hus til halsen III (7) 'En gennemgribende renoveret patriciavilla fra 1904'. Det burde lyde rigtig tiltalende i de fleste boligsøgendes ører - men for Anja og Henrik Vinther, der har haft villaen til salg i næsten fire år, runger det efterhånden ret hult. Deres smukke, gamle hus ligger nemlig i et kvarter i Randers, der har et temmelig blakket ry, og derfor har de haft mere end almindeligt svært ved at få det solgt. Og det har hverken hjulpet på deres tålmodighed eller økonomi, at de for tre år siden købte en byggegrund lidt udenfor byen, og siden har tænkt og tegnet på deres drømmehus. Nu har de kontaktet ejendomsmægler, Jesper Nielsen, og designer, Anders Faarborg, i et sidste forsøg på at prøve at få huset solgt, inden banken tvinger dem til at sælge byggegrunden, som koster dem dyrt hver eneste måned.

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

12:15  

Luk op Luk i - GLAD
Luk op Luk i - GLAD Hvorfor er Thomas så glad i dag? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være glad.

12:30  

Ramajetterne III (4)
Ramajetterne III (4) Ramasjang Lufthavn får fint besøg af Silja. Men pludselig flyver en grøn måge rundt på landingsbanen og truer flysikkerheden. Vores fire venner får travlt. Hvis det rygtes, at der ikke er styr på sikkerheden, vil folk måske stoppe med at bruge lufthavnen.

12:49  

John Dillermand (19)
John Dillermand (19) Det er nytårsaften, og så skal der fyres krudt af. Dilleren bliver lidt for ivrig med nytårskrudtet, og John lærer, hvorfor man aldrig skal gå tilbage til en fuser.

12:55  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. Dagens løb lugter af benzin, når Formel 1 skal køre imod Mekanikerne. Der bliver fuld fart fremad, når de to hold skal ned ad Striben, ud på specialbanen i Horsens Statsfængsel og - ikke mindst - tre gange rundt på den opgraderede Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne?

13:25  

Op og hop (2)
Op og hop (2) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Rasmus, der laver politigymnastik.

13:35  

Sofus (2)
Sofus (2) Sofus lander hos Nirbika, der bor i Nepal. Der er varmt og dyrene går frit rundt inde i byen. Nirbika skal lære at sy på en rigtig symaskine for første gang, og hun bliver stolt, da det lykkes. Sofus laver 'Sofussjov' med NIrbika og dagen slutter med stærk ris-mad og en gave fra Nirbika til Sofus.

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (16)
Superhelten Sprinter Galore (16) Det vrimler med duftplanter i Bakkeby. Det viser sig, at det er Bum, der har plantet de gode dufte, så indbyggerne ikke kan lugte hans nye, onde plan! Han har gemt en masse pruttebomber - og nu vil han sætte ild til dem, så de eksploderer! Vores helte må finde ud af hvordan de kan redde dagen, så de igen kan trække vejret roligt.

13:56  

Superhelten Sprinter Galore (17)
Superhelten Sprinter Galore (17) DiktaThor udfordrer Sprinter til en duel og ifølge de ældgamle Bhilkha-regler, kan man ikke sige nej. Det bliver starten på en trekamp med Bhilkhas klassiske discipliner - arbejdsjuice-bælning, holde-vejret-længst og sæbebobleskydning. Hvem har den roligste hånd, når blodet pumper, og hele byen kigger på?

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (18)
Superhelten Sprinter Galore (18) Da en invitation til at deltage i en ekspedition til Mt. Bhilka dukker op, melder Sprinter og Riwahl sig. De må nu dyste om at være den, der når toppen først. Riwahl snyder sig til sejren, men det hele viser sig at være en fælde fra Cleopatra, som troede, Sprinter ville vinde. Sprinter må redde ham, men har han lyst til det, når Riwahl har snydt?

14:00  

Oda Omvendt (9)
Oda Omvendt (9)

14:15  

Onkel Rejes sørøvershow II (15)
Onkel Rejes sørøvershow II (15) Dr. John er blevet taget til fange af en dame, der vil koge ham om til silikone-babser så store som vandmeloner. Onkel Reje kan ikke finde Brille og må helt alene kaste sig ud i en actionfyldt mission for at opklare mysteriet. Det involverer bl.a. æggesnaps, en vaskeægte slots-drage og et verdensrekordforsøg af Turbo Torben. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:30  

Motor Mille og uniformerne - Flybrandmand (3)
Motor Mille og uniformerne - Flybrandmand (3) Motor Mille vil lære sine venner, at man altid skal hjælpe andre. Derfor fortæller hun dem om dengang hun besøgte en flybrandmand på hans arbejde, hvor hun lærte, hvordan han hver dag står klar til at hjælpe andre mennesker. Hun får lov til at prøve kræfter af med at slukke en kæmpe ildebrand, og skyde med vandstråler efter tønder, hvilket er sværere, end det ser ud.

14:45  

Quizdyrene - Kaninen Camilla
Quizdyrene - Kaninen Camilla Kaninen Camilla bor trygt og godt i et hyggeligt kaninbur ved siden af sine gode kanin-naboer. Men i dag har hun vovet sig ud af buret for at quizze med Stefan og måske vinde en flot præmie. Da Camilla trækker kategorien "rovdyr" bliver hun ret nervøs. Hun har også lidt problemer med nogle af spørgsmålene om de farlige dyr undervejs. Men hun vover alligevel pelsen, spidser kanin-ørerne og klarer sig gennem de fem spørgsmål med lidt hjælp fra kaninvennerne.

14:56  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Dinosaurer beskyttede sig mod angreb på forskellige måder. Mange havde specielt designede kropsdele som forsvar. Ligesom rustning, skjolde og benpinde. Dette og meget mere fakta vil du finde ud af, hvis du ser Dinolaboratoriet!

DR1

15:30  

Kender Du Typen? 2021 - Med faldskærm og faste pladser
Kender Du Typen? 2021 - Med faldskærm og faste pladser I et sommerhus på Enø bor en kendt dansker, som er modig nok til både at springe faldskærm og risikere sit ægteskab ved at klemme mayonnaisetuben på midten. Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup skal lure typen, når "Kender Du Typen?" besøger en kendt, som trives bedst med snorlige gardiner og faste pladser i lænestolene. Vært: Anna Lin Sendt første gang 11.08.2021

17:10  

Downton Abbey III (5:10)
Downton Abbey III (5:10) Engelsk dramaserie fra 2012. Sybil er højgravid, og Robert har fundet en fødselslæge, der ikke har samme mening som dr. Clarkson om hendes tilstand. Anna finder et spor, der måske kan få Bates frikendt for mord. Isobel tilbyder Ethel arbejde, men det er ikke alle, der er parate til at acceptere en tidligere prostitueret som kokkepige.

DR2

17:30  

Forladt formue søger ejer (1:4)
Forladt formue søger ejer (1:4) Et sommermysterie med Anders Lund Madsen En februar aften i år finder Spildopmagerne i Kalundborg en husholdningsmaskine proppet med pengesedler. Mange sedler. Et seks cifret pengebeløb!!! Men hvordan er de ufatteligt mange penge endt i en husholdningsmaskine? Hvem har placeret dem der? Og hvorfor er maskinen sendt til genbrug? Er det en fejl? Et dødsbo? Eller stammer pengene fra en forbrydelse? Anders Lund Madsen flytter til Kalundborg for at opklare mysteriet og finde den retmæssige ejer af de mange penge. Men uret tikker.....for hvis politiet ikke har fundet den retsmæssige ejer inden månedens udgang, skal pengene i følge reglerne gå til statskassen. Og så hænger findelønnen til Spildopmagerne i en tynd tråd.....

TVR

15:00  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:30  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:55  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:00  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:05  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:35  

Paw Patrol VI
Paw Patrol VI Tegnefilm med dansk tale. Vovserne redder en mærkelig vovsedag + Vovserne redder en løbsk borgmester

16:55  

Rosa fra Rouladegade III (1)
Rosa fra Rouladegade III (1) Ferdinands far er den sejeste far i hele verden. Synes Ferdinand. For eksempel har han det blå bælte i judo. Ferdinand dyrker også judo, og sammen med Rosa finder han en fantastisk forklædning for at kunne udspionere der, hvor de begge træner. For Ferdinand og Rosa skal bage en helt særlig kage til faderen, og den skulle gerne passe perfekt til ham.

17:25  

Spørg Kristian
Spørg Kristian Hvordan laver man glas? Findes der pingviner, der kan flyve? Og kan en hest virkelig stå op og sove? Se med og find ud af, om det lykkes Kristian og hans sjove eksperter at besvare de mange spørgsmål.

17:35  

Stop!
Stop! Abbe er blevet mesterdetektiv! Problemet er bare, at han ikke har nogen sager at løse. Mor og far skændes om, hvem der har smidt nøglen til bilen væk. Endelig en rigtig sag for Mesterdetektiven Abbe!

17:45  

Stop!
Stop! Far vil have, at Abbe skal begynde at gå til fodbold. Abbe synes overhovedet ikke, det er sjovt. Men aldeles kedeligt. Han hjælper far til at forså, hvordan det føles at gøre noget, man ikke har lyst til.

17:55  

F for Får IV (2)
F for Får IV (2)

DR1

18:00  

Antikduellen (2:12)
Antikduellen (2:12) Antikduellanterne Katinka Larsen og James Bauerle handler i Esbjerg. De to antikhandlere får hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. I denne uge dyster Katinka Larsen, indehaver af netbutikken Blandet-Landhandel.dk i Skibby på Nordsjælland mod James Bauerle, der har forretningen James Bauerle Kunsthandel i København. Og i dag, tirsdag, jagter de skatte i Esbjerg og omegn.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

IT-boblen - ekstase og kollaps (5:6) Frit Fald
IT-boblen - ekstase og kollaps (5:6) Frit Fald Der er noget galt. It-aktierne styrtdykker fra den ene dag til den anden, og usikkerheden breder sig. Jakob Risgaard bliver kaldt i banken og bedt om at hæfte personligt for sin gæld i virksomheden - han har ikke hørt om IT- Boblen, så det siger han ja til. Dagen efter krakker det hele, og Jakob står med en milliongæld, som skal betales tilbage. Nu.

20:30  

Jægerkorpset (5:9)
Jægerkorpset (5:9) "Man kan indtil sidste dag ryge ud på røv og albuer, hvis vi tager jer i at snyde". Budskabet fra instruktørerne er ikke til at tage fejl af. Alligevel er det ikke alle kursisterne, der har lyttet godt nok efter. For under halvandet døgn før afslutingen på den lange, hårde 10-døgnsøvelse går det galt for fire af de håbefulde kursister. Men hvad bliver konsekvensen? Kan de blive og fortsætte på den næste del af uddannelsen; aspiranten - eller må de pakke drømmen om at blive jægersoldat væk? Dansk dokumentar fra 2021 om optagelsesprøven til Jægerkorpset.

DR2

18:00  

Arkitektur der deler vandene (1:4) - Nyt møder gammelt
Arkitektur der deler vandene (1:4) - Nyt møder gammelt Verden over har stjernearkitekter bygget spektakulær, ikonisk arkitektur, der tiltrækker alles opmærksomhed. Men det er kompliceret at bygge stort, og ikonbyggerier både fascinerer og forarger. Hvad sker der, når verdenskendte arkitekter placerer nye ikoner midt i det gamle København og oven på en gammel, fredet brandstation i Antwerpen? Sendt første gang 19.07.2020

18:30  

De vilde 90'ere (3:10)
De vilde 90'ere (3:10) Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (Dark Side of the 90's) Grungebands som Nirvana, Soundgarden og Mudhoney brager frem i 1990'erne. Musikken afspejler ungdommens angst og håbløshed. Det lille pladeselskab SubPop står bag det ene hit efter det andet. Pengene og berømmelsen vælter ind. Men heroinen hærger også. Nirvana-forsangeren Kurt Cobains selvmord i 1994 bliver et vendepunkt. Hvordan afspejlede SubPop datidens trends og de kreatives kamp mod pengemændene?

19:15  

Verdens smukkeste togrejser - Portugal
Verdens smukkeste togrejser - Portugal Britisk dokumentarserie fra 2022. (World's Most Scenic Railway Journeys) Fra Douro til Sintra. Tag med gennem nogle meget britiske dele af Portugal. Vi starter ved Douro-banen og en vingård, der fremstiller portvin, inden vi udforsker, hvordan de kongelige familier i England og Portugal blev forbundet. Aveiro byder på klipfisk, inden turen fortsætter på et CP300-lokomotiv til Lissabon og en klassisk cremetærte. Sintras magiske paladser bliver denne episodes endestation.

20:00  

Filmperler: Nikita
Filmperler: Nikita Fransk actionthriller fra 1991. (La femme Nikita) En ung, kvindelig narkoman dømmes til døden efter et blodigt røveri. Dommen bliver dog ikke eksekveret, og i stedet uddannes hun som tophemmelig lejemorder med kodenavnet "Nikita". Med en ny identitet kan hun leve et helt almindeligt liv, men kun indtil hun hører sit kodenavn. Så må Nikita rykke ud for at rydde op, hvor efterretningstjenesten ikke selv kan lægge navn til handlingerne. Medvirkende: Anne Parillaud, Jeanne Moreau, Jean-Hugues Anglade, Jean Reno m.fl. Instruktion: Luc Besson.

TVR

18:00  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix McFælde bruger sin "Ørkenbooster" til at stjæle en hurtigløbende gepard til sin "Ekstremfart Zoo". Jia, som er fast besluttet på at løbe hurtigere end alle andre, får Mads til at opgradere sine støvler, men hun presser dem for meget og ender i et uheld, der truer deres opgave.

18:25  

Svampebob Firkant VIII (10)
Svampebob Firkant VIII (10)

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ I
Vilde Kræ I

19:30  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Ernst og Ishaani er fanget i en anden dimension. Edith og Bo må indfange Ishaanis spejlmonster, inden Arthur kan nå at ødelægge det hele.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

A Storm Foretold - det amerikanske oprør
A Storm Foretold - det amerikanske oprør Dansk dokumentarfilm fra 2023. Christoffer Guldbrandsens dokumentarfilm giver et unikt indblik i magtens indre i Donald Trumps sidste måneder som præsident. Filmen følger kongemageren bag Trump, Roger Stone, som bevæger sig i en politisk verden og tankegang, hvor alt er tilladt. Her skifter alliancer og fjendskaber som i et Shakespeare-drama. Var det forudsigeligt, at Trumps præsidentperiode kulminerede med det dødbringende angreb på Kongressen i Washington D.C. i januar 2021?

22:55  

Unge Morse IX (2:3)
Unge Morse IX (2:3) Britisk krimiserie fra 2023. (Endeavour) Der er gået to uger, siden Andrew Lewis og Mickey Flood blev fundet myrdet, men Morse og hans kolleger er ikke kommet nærmere en opklaring af sagerne. Og snart får Morse meget andet at tænke på. Oxford rammes pludselig af en bølge af forbrydelser. En hjemløs mand findes stukket ihjel med en smadret flaske. En ung betjent findes myrdet. Og en kunstner forsvinder sporløst.

DR2

21:50  

Explainer - Derfor er du ligeglad med klimakrisen
Explainer - Derfor er du ligeglad med klimakrisen Den største trussel mod klimaet er ikke manglende teknologi eller uambitiøse klimamål. Ifølge flere forskere er det nok nærmere menneskets psykologi, der er det store problem. For selvom en brændende koala eller dødelige mudderskred ikke er rare at se på, så har mange af os en tendens til automatisk at kigge den anden vej - men hvordan kan det være?

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:40  

Kollektivet
Kollektivet Prisvindende dansk drama fra 2016. For akademikerparret Erik og Anna begynder det hele som en drøm. Sammen med datteren Freja etablerer de et kollektiv i Eriks store kasse af en villa i Hellerup. Med familien som fortællingens midtpunkt, inviteres vi ind i drømmen om et ægte kollektiv. Vi er med til husmøderne, middagene og festerne. Det er venskab, kærlighed, familie og fællesskab under samme tag, indtil en jordrystende forelskelse sætter fællesskabet og kollektivet på den ultimative prøve. "Kollektivet" er et portræt af en hel generation. Filmen er en kærlighedserklæring til en generation af idealister og drømmere, der for længst er vågnet op til virkeligheden. Medvirkende: Trine Dyrholm, Ulrich Thomsen, Lars Ranthe, Helene Reingaard Neumann, Fares Fares m.fl. Instruktion: Thomas Vinterberg.

TVR
DR1

00:25  

Alene i vildmarken USA VIII (8:12)
Alene i vildmarken USA VIII (8:12) Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2021. (Alone VIII) Temperaturen falder ved Chilko-søen, og områdets dyr truer både deltagernes sikkerhed og deres forråd. En deltager bliver forfulgt af en bjørn og må tænke hurtigt , mens en andens helbredstilstand forværres.

01:30  

Mere voksen end Bjerrehuus III (2:6) - Min far ringer hele tiden
Mere voksen end Bjerrehuus III (2:6) - Min far ringer hele tiden Oscar er i gang med at tage kørekort, og det er far Oliver pludselig også. For Oliver savner Oscar, efter han er flyttet hjemmefra. Og hvad gør man ikke for at redde sig lidt tid sammen med sønnike?

01:45  

Stockholms blodige bandekrig (2:6) Hævnen
Stockholms blodige bandekrig (2:6) Hævnen Svensk dokumentarserie fra 2023. (Stockholms Gängkrig - bakom rubrikerna) Trods en fælles begravelse for konfliktens to første ofre fortsætter volden. Konflikten eskalerer, da to brødre bliver skudt ihjel på en café i Rinkeby. Ungdomsarbejderen Moosa kender mindst tyve unge mænd, der er blevet dræbt. Han forsøger at få banderne til at nedlægge våbnene. Politibetjenten Stephan og anklageren Maria kæmper for at fange morderne. "Tony", der i dag ikke længere er kriminel, fortæller om livet i fængsel.

02:20  

Columbo: Mord under glas
Columbo: Mord under glas Amerikansk krimi fra 1978. (Columbo: Murder under Glass) Columbo må bide skeer med en berømt fransk madskribent, som han har mistænkt for at have forgiftet indehaveren af en førende restaurant. Jonathan Demme, instruktøren bag den femdobbelte Oscar-vinder 'Ondskabens øjne', har instrueret aftenens historie.

03:30  

Antikkrejlerne XXI (24:25)
Antikkrejlerne XXI (24:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

03:30  

Antikkrejlerne XXI (23:25)
Antikkrejlerne XXI (23:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

00:30  

USA's nye guruer
USA's nye guruer Fransk dokumentar fra 2020. (New Gurus of the USA) Millioner af amerikanere søger meningen med livet - og vender sig mod new age. En bevægelse, som er åben for alle og har fået sin anden ungdom. Men grænsen mellem shamaner, guruer og bedragere er hårfin. Her undersøger vi den nye spirituelle revolution, som forhekser USA. Vi følger guruer som Unicole, der taler med aliens, Shamanen Durek, som tager 900 euro for en privatkonsultation - og en åndelig vejleder med mere end ét liv på samvittigheden.

01:25  

Forsvundne verdener og skjulte skatte II (1:3) - Kong Minos Palads
Forsvundne verdener og skjulte skatte II (1:3) - Kong Minos Palads Britisk dokumentarserie fra 2021. (Lost Worlds and Hidden Treasures) Deres opdagelser omskrev historien, men var ikke, hvad de så ud til. Kunsthistoriker Janina Ramirez går i fodsporene på tre opdagelsesrejsende. Denne gang er hun på Kreta, hvor den britiske arkæolog Arthur Evans opdagede kong Minos' mytiske palads - og den første vestlige civilisation, der var gemt og glemt i næsten 3000 år. En opdagelse, der senere har mødt stor kritik blandt nutidige arkæologer.

TVR

01:40  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, RIBE.info. Alle rettigheder forbeholdes.
0611024027